writing-img

ali je verjetno

clock-img

15.10.2007, 08:16

clock-img

Anonimen

zanima me če je možno, da imaš še vedno menstuaciju in si hkrati noseč. Imam redno menstro vendar imam takšne očutke kot, da bi bila noseča ali je to možno. bom naredila danes popoldne test

clock-img

15.10.2007, 08:26

clock-img

Anonimen

Test ti bo vse povedal. Sigurno. Sam ne pol spraševat, če bo kasneje pokazal mogoče +, če bo slučajno -. Pa srečno pri rezultatu.

clock-img

15.10.2007, 08:26

clock-img

Anonimen

Ja je možno!

clock-img

15.10.2007, 09:20

clock-img

Anonimen

Ni možno. Mogoče gre za kako drugo krvavitev, za menstruacijo pa ne. Ampak te druge krvavitve so drugačne, pa ne po koledarčku.

clock-img

15.10.2007, 09:51

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

ja,pa je možno. Ker ko sem bila jaz noseča z prvim user posted image ,sem imela 4 mesece čisto navadno menstuacijo. Zato sem bila še tolko bolj presenečena ko so mi povedal da sem noseča.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

15.10.2007, 09:55

clock-img

Anonimen

Prav menstruacije ne moreš imet, imaš pa lahko krvavitev ki izgleda kot menstruacija. Moja prijateljica jo je imela, sedaj ima pa že več kot leto starga fantkauser posted image . Tehnično ni menstruacija ampak krvavitev v nosečnosti, če si noseča sevedauser posted image .
Test ti bo povedal vse.
Lahko je pa tudi samo psiha.

clock-img

15.10.2007, 21:54

clock-img

lotyka

pencil-img

21

možno je vse imam prijateljico ki je sla ravno na splav...ženska ni vedela do 3 tednov nazaj...imela je samo 1 znak in to je bilo da ni imela user posted image (vedno je imela neredno), napotila sem jo do ginekologa in ji je rekla da je noseca ze v 13 tednu. Testi so ji vedno pokazali -.
poznam pa tudi primer ko je imela user posted image , pa je bila noseca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem