cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ali kaj igrate scrabble ?

clock-img

11.07.2006, 19:36

clock-img

ines2001

pencil-img

78

Čist tako me zanima, če jo kaj igrate? Jaz skoraj vsak dan odigram eno igro. Je pa malo za popestritev dneva. Po tolkih igrah jo še z veseljem igram.

lep pozdrav
                                                                               ines2001

clock-img

11.07.2006, 19:45

clock-img

Anonimen

Ja, velikokrat-takole ob večreih. Ful dobra igra.user posted image

clock-img

11.07.2006, 20:47

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Jaz bi ga večkrat. Drugim pa ni glih do njega. user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

11.07.2006, 22:00

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

ma ja, sva ga kupila, ga parkrat igrala, pa nama ni kaj prida do njega. Vsak samo bulji v svoje črke in premleva, s katero besedo bi največ iztržil - nič kaj družabno user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

11.07.2006, 23:38

clock-img

Anonimen

Na morju skoz! Zvečer.
Men ful všeč igra. Verjetn zato k dostkrat zmagamuser posted image

clock-img

11.07.2006, 23:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.07.2006, 12:57

clock-img

Anonimen

ugh zj ga pa že par let nisem...

clock-img

13.07.2006, 13:44

clock-img

alea_si

pencil-img

48

ja, midva ga tudi zelo rada... no bolj jaz, ampak igrava ga pa na koncu oba user posted image user posted image

Aja, pa zdaj po novem cenejšo verzijo, ki se ji reče Kris Kros, ker je tablo od Scrabbla ati po nesreči vrgel v smeti in ga ravno takrat ni bilo za dobiti v trgovini v originalni verzij user posted image

clock-img

13.07.2006, 22:24

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

uff ze dolgo nisem igrala. . bi blo fajn spet mal obnovit... sem pred leti ravno zaradi te igre kot darilo dobila Etimoloski slovar besed in smo bili zmenjeni, da veljajo besede iz tega slovarja... pa je bilo reseno user posted image

Mami, pika moja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem