writing-img

ali katera ve

clock-img

22.12.2004, 21:14

clock-img

Anonimen

ce se v zdravstvenem domu, pri ginekologinji sabini ozimic dela morfologija ali ne?ko sem bila pri zdravnici, sem pozabla vprasat:ups: , potem sem pa sestri rekla...pa je rekla da mi bo g. to vse sama povedala.namrec pregled mam ko bom nastopla z 22t, pregled bi se pa naj delal med 20-22t.ce mi g tega ne bo delala se bom verjetno malo tezje kje narocla ali ne?oj kak sem zabluzla:zmeden:
hvala vsem:darilo:;)

clock-img

22.12.2004, 21:49

clock-img

Venera

pencil-img

156

Pozdravljena,

za Ozimičevo žal ne vem, UZ in morfologijo pa dela moja ging. dr. Petrovičeva. In glede na to, da imata skupaj ordinacijo, se lahko zgodi, da boš šla k moji. Ne vem pa kakšna je praksa. Sicer pa, jaz bi na tvojem mestu poklicala sestro, pa samo vprašala, če Ozimičeva dela tudi morfologije ali ne¨!

lp
Venera :nosecka: 32 t

clock-img

22.12.2004, 22:15

clock-img

@

pencil-img

136

Ninica, nič ti ne skrbi. G že ve, kaj ti potrebuješ in ziher ne boš ostala brez. Jaz pa sem za vsak slučaj šla še k dr. Miglarju, ker ima boljši UV in ker se v tem času že fajn vidi med nogice.
:bravo: :modri: :bravo: :modri: :bravo:

Afna, 26T 3D

clock-img

22.12.2004, 22:59

clock-img

Anonimen

oki smoki!;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem