writing-img

ali katera ve če......

clock-img

30.06.2006, 13:10

clock-img

S22

pencil-img

241

Malo prej, sem začutila, kot, da mi bo nekaj steklo iz nožnice.
Grem lulat, pa se mi sprosti sluz, brez kake krvi, mal čudno obarvana, tko mal rjavkasto je zgledlo, ampak res malo.
Zanima me pa če bi tale kepa sluzi lahko pomenila čep? user posted image
Se opravičujem če se kteri zdi vprašanje neumno, ampak za prvič res nimam pojma a je lahko to to user posted image

Hvala vam lepa za kakršenkoli odgovor. user posted image user posted image

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

clock-img

30.06.2006, 13:27

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

joj, pr vsaki je neki drugače. Meni je tudi doma vn čep padu, ampak je bil kar krvav, no
bolj rjav pa sluzast, ampak je blo tako bolj trda ta sluz pa čep je bil velik kako bi rekla, k eno jajce na oko ;)
ne vem, če sem ti kej pomagala no

pa čim lažji porod ti želim, ko se bo začelo zares

clock-img

30.06.2006, 13:41

clock-img

S22

pencil-img

241

Ja sej bolj trda sluz, pa mal več, zato sem tud pomislila, drgač tak nebiuser posted image
Hvala za odgovoruser posted image

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

clock-img

30.06.2006, 13:51

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Ja mislim da gre za res.user posted image user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

30.06.2006, 14:06

clock-img

S22

pencil-img

241

A misliš?? Mah sej bomo videli, če se pred pondeljkom nič ne zgodi bo pa G povedla na pregledu če se kaj dogajauser posted image
Kako bom kmalu vesela, mislim da pred PDP, ko bom svojga sončka v naročju imelauser posted image

LPuser posted image user posted image

clock-img

30.06.2006, 17:04

clock-img

lana38

pencil-img

6327

S22!
Te pa dolgo ni bilo nikjer. Je pa tako, če je bil to čep, potem ti do ponedeljka ne boš zdržala. Meni je v prvi nosečnosti čep šel 6.3. zjutraj, pa sem 7.3. ob 5 in 32 že rodila, bi celo prej, če ne bi rabili narediti vakuuma. Bi rodila že 6.3. zvečer.
LP

lana38

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem