cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ali lahko že 2 obroka?

clock-img

04.09.2006, 13:58

clock-img

bini

pencil-img

1623

Že 1 teden naš malček star 5m poskuša hrano na žlico... neverjetno dobro mu gre in danes npr. je pojedel bučke s krompirjem v tolikšni količini, da še 2 uri po tem ni potreboval mleka...
poskusila sva tudi že jabolko in korenje... zanima me koliko časa naj mu dajem samo 1 zelenjavni/sadni obrok na dan + mlečna kašica zvečer ???

glede na to, da je dober jedec razmišljam, da bi mu dopoldan ponudila zelenjavo, popoldne pa sadje, potem zvečer pa še mlečno kašico... a je to prehitro???
a slučajno veste koliko mleka še potrebuje otrok pri 5 mesecih - dojiva se žal ne več...

pa še nekaj - kdaj mu lahko dam polento?? ima gluten??? user posted image

hvala za vsak odgovor user posted image

Svet je lep!!

clock-img

04.09.2006, 14:01

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

user posted image  za malega jedca.

polenta ne vsebuje glutena, vendar je večina malčkov ne mara zaradi grobega mletja, mogoče prej koruzni žganci?

iz malega zraste veliko

clock-img

04.09.2006, 14:02

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Naša papca dopoldan sadje, popoldan zelenjavo, zvečer pa rižolino v mleko. Pa dober tek!user posted image

clock-img

04.09.2006, 14:31

clock-img

bini

pencil-img

1623

hvala punci - bom torej sledila svojemu instinktu in malemu jedcu user posted image ...
polento bomo pa poskusili dans zvečer... morda bo pa šlo... žgancov še nisem delala user posted image  pa bi se blo fajn naučit... a obstaja kakšna instant varianta?? user posted image

Svet je lep!!

clock-img

04.09.2006, 14:37

clock-img

Anonimen

Instant variante jaz ne bi uvajala, pa tudi vsako hrano, ki jo uvajaš bi jo naj v dopoldanskem času za vsak slučaj, če se pojavi kakšna reakcijauser posted image

clock-img

04.09.2006, 14:43

clock-img

bini

pencil-img

1623

hm... kakšna pa je neinstant polenta?? user posted image  se jo sploh dobi???
seveda popoldne bo vedno dobil tisto kar je že preverjeno - pa vseeno hvala urška za nasvet user posted image

Svet je lep!!

clock-img

04.09.2006, 14:52

clock-img

fricka

pencil-img

751

Jaz sem kuhala kuruzni zdrob. Res  kuhaš 6-8 min, potem pa še pokrito pustiš stati in je mehak kot gres.

clock-img

04.09.2006, 20:15

clock-img

mml

pencil-img

4156

Naša user posted image  ima zelo rada polento že od vsega začetka (no mislim, ko smo začeli uvajati GH, je bila polenta kmalu na seznamu...GH smo pa začeli uvajati pri 5.5 meseca). Kuham ji pa instant polento in ni zaenkrat nič narobe.

< Sporočilo je popravil mml -- 4.9.2006 20:19:15 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

04.09.2006, 22:21

clock-img

mucica1

pencil-img

225

Če že govorimo o koruzi. Naš ni ravno jedec, sem mu pa včeraj kupila riževe-koruzne kosmiče od Milupe in je bil prvič cel krožnik prazenuser posted image . Mogoče bi pa poizkusila to namesto polente.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem