cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ali lahko partner čuti premikanje ploda?

clock-img

27.02.2007, 15:15

clock-img

Anonimen

Sem v 22. tednu nosečnosti. Brcike čutim že od 20. tedna naprej. Zanima me,
kdaj lahko brcike začuti partner, če roko položi na moj trebuh?

LP

clock-img

27.02.2007, 15:17

clock-img

kety99

pencil-img

113

Ja poizkusita, bo on najbolje povedal, če jih čuti! Moj partner je brcike čutil že v 18t, sicer bolj blage, zdaj pa so vedno bolj močne! Mislim, da je malo odvisno tudi od tega, koliko maščobe je na trebuhu...če si recimo suha in imaš samo napet trebušček, potem brcike lahko čuti prej, če si bolj močna, pa bo verjetno lahko čutil brcike kasneje.

clock-img

27.02.2007, 15:21

clock-img

juniorka

pencil-img

1258

Ja nekje tukaj, mogoče čez kakšen teden, ko bodo močnejše- sama preveri, položi roko na bušija in ko jih boš začutila ti, jih bo lahko tudi partner- mora pa biti vztrajen, moj user posted image  je ponavadi nehal razgrajat, čim je moževa roka pristala na mojem trebuhuuser posted image ! Najboljše zvečer, ko se uležeš, se lepo namestita s partnerjem, pa naj te objame čez trebuh, pa bo sigurno majčken začutil... če ne bo zaspal, tako kot je moj kdajuser posted image !

clock-img

27.02.2007, 17:26

clock-img

Anonimen

Nama je najbolj ratalo, zvečer, ko sva šla spat. Sva se ulegla na bok, jaz sem pa trebuh stisnila čisto k njemu na hrbet. Takrat je dete tudi najbolj brcalo. Ker če sva čez dan lovila brcike, sva skoraj vedno falila user posted image

clock-img

27.02.2007, 18:40

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Da bosta vedela, če lahko  user posted image že čuti brcike je res najbolje, da položi roko na trebuh. Najlažji način da izvesta.
Moj  user posted image jih je čutil že v 17.tednu. Sedaj pa mali že zelo razgraja tako, da jih je čutiti še lažje. Pri meni najbolj razgraja zvečer in pozno v noč.

Kako pa pri vas?

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

27.02.2007, 19:40

clock-img

Anonimen

ja, meni tudi razgraja zvečer in ponoči... Ko sem čisto mirna je on/a v akciji.

clock-img

27.02.2007, 22:03

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ja, lahko jih že čuti. Kasneje so se pri meni tudi videle, ko je bil mali v akciji-je trebuh kar valoviluser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

28.02.2007, 10:05

clock-img

MEGi20

pencil-img

298

moj brcik ni čutil do skoraj konca 25t ker ga naš korenjak ni in ni hotel malo pobrcat ko je naslonil roko na trebuh,ga je pa pošteno proti koncu 25t.

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

clock-img

28.02.2007, 11:59

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Če ujame pravi trenutek, jih lahko začuti, sicer pa jih bo  kmalu lahko  tudi videl. user posted image

< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 28.2.2007 12:00:14 >

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem