writing-img

ali naredijo test nosečnosti pred ICSI?

clock-img

01.02.2008, 22:25

clock-img

žirafca

pencil-img

93

Mene pa zanima, če naredijo pred začetkom postopka test, če si slučajno noseč (po naravni poti, čeprav je dokazano da je možnosti malo, ampak niso izključene) pred začetkom pikanja pri dolgem postopku za ICSI.
Glede na to, da se postopek začne 21. dan ciklusa, predtem pa je ovulacija bila in obstaja minimalna možnost zanositve.

Prosim za odgovoruser posted image

Me je 2,5 letni sin trepljal po prsih in spraševal: Mamica a mas tuki dojencka?

clock-img

01.02.2008, 22:35

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Saj testa kot je Clearblue tako ne moreš/ morejo narediti pred izostankom M. Če gledajo hormonske nivoje pa ne vem. Želim ti čimprejšnjouser posted image

clock-img

01.02.2008, 22:49

clock-img

žirafca

pencil-img

93

Ja saj zarad tega. Glede na to, da mi bodo sesuli celotni homonski sistem ne verjamem, da bi v primeru nosečnosti zarodek preživel tega hormonskega filanja.

tko da... vsak odgovor je dobrodošel. Se mi pa zdi neumno zarad tega zdej z možem neki pazit, saj midva hočeva otroka, ne pa se mu izogibava!user posted image

Lp

clock-img

01.02.2008, 22:57

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Sej ko hodiš na UZ vidijo kaj se dogaja, če bi slučajno zanosila.

clock-img

01.02.2008, 23:35

clock-img

žirafca

pencil-img

93

Na UZ bom začela hodit, ko bodo začeli zoret folikli, če pa slučajno zanosim pred začetkom špikanja, pri tem pa mi uničijo vse hormone (naj ponovim: grem na dolg postopek) s tem pa tudi onemogočijo razvoj morebitnega zarodka, ki ga podpira ustrezno delovanje hormonov.
Pomoje bo najbolj zihr, da ne bi imela slabega občutka, če sva ta mesec na distanci z mojim, pa ne bo nič posteljne telovadbe. Bom vsaj spočita med postopkomuser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2008, 09:40

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Žirafca, meni je Reško rekel, da v primeru, da ne dobim menstre, naredim test in če se izkaže, da sem noseča (mala šansa, vendar tudi čudeži se dogajajo), ne grem v postopek. Sam suprefact ali diphereline, ki ga jemlješ v dolgem postopku pred user posted image , pa nima škodljivih vplivov na zarodek, ker deluje na drugih nivojih. To je tud Pušenjak večkrat napisal na sosednjem forumu. Kar brez panike in veselo v akcijo. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

02.02.2008, 09:47

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Žirafca, mene je Reš pogledal z UZjem 22 dan ciklusa, ko sem začela z injekcijami. Vedno pa pravi, če M pri špikanju z Diphereline zamuja, naj test naredimo.  Je pa že Daisy napisala, da nimata Suprefact in Diphereline nobene škodljivega učinka na nosečnost. Sta za "uspavanje jajčnikov" - al tko nekako user posted image

clock-img

02.02.2008, 15:36

clock-img

žirafca

pencil-img

93

Daisy in Sayuri, Hvala za odgovore!user posted image user posted image user posted image

No, pol bodo pa noči pestreuser posted image

clock-img

02.02.2008, 19:38

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Ko sem jaz bila v postopku za ifv, sem se vzdržala user posted image , poznam pa gospo, ki je bila isto v postopku, pa so na uz ugotovili, da je noseča, ji čestitali in je lahko šla domov user posted image . Tako da ni panike.

clock-img

04.02.2008, 09:37

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Žirafca, tako kot sta napisali Sayuri in DaisyE, če zanosiš med špikanjem s Suprefactom ali Dipherlinom, ste vsi zmagali!

200% MAMI

clock-img

04.02.2008, 11:32

clock-img

cati

pencil-img

823

Držim pesti da ti uspe pred špikanjem

clock-img

04.02.2008, 19:15

clock-img

žirafca

pencil-img

93

Hvala, tudi jaz upam na najboljše, da bo naš triletnik dobil tako zelo želenega dojenčka!

Hvala za odgovoreuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem