writing-img

ali se me spomniš??'

clock-img

20.04.2007, 10:51

clock-img

Anonimen

sem iz okolice lenarta.IMAM SPET ENO TEŽAVO BILA SEN SPET NA IVF PA SEM ZAČELAuser posted image KLICALA SEM V MB PA SO MI REKLI DA NAJ JEM DALJE DABRASTON ,MOGOČE JE ŠE LALKO user posted image user posted image PROSIM ČE JE KATERA IMELA ISTO ,ČE MI LAHKO ODPIŠEŠuser posted image

clock-img

20.04.2007, 10:53

clock-img

rija

pencil-img

15589

Ja, pri meni je bilo prvič enako...kljub dabrostonu se ni prijelo.
Žal.

...vox populi...

clock-img

20.04.2007, 12:33

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Meni so celo povečai dozo Utrogestana lani marca,ker sem klicala v MB in ko sem šla na test je žal bilo negativno.Sedaj pa bomo videli kako bo drugi msec.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

20.04.2007, 12:35

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sem iz okolice lenarta.IMAM SPET ENO TEŽAVO BILA SEN SPET NA IVF PA SEM ZAČELAuser posted image KLICALA SEM V MB PA SO MI REKLI DA NAJ JEM DALJE DABRASTON ,MOGOČE JE ŠE LALKO user posted image user posted image PROSIM ČE JE KATERA IMELA ISTO ,ČE MI LAHKO ODPIŠEŠuser posted image

Anonimna a nisme midve lani marca skupaj bile ti maš že katerega sončeka?

LP  Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

20.04.2007, 13:14

clock-img

mihaela12

pencil-img

7

ja jaz sem tista :) sem ti pisala tudi pod privat pa nisi nič odgovorila :P ja mam enega sončeka ... pa ti kako kaj? kak gre tebi? 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem