writing-img

ali sem morda lahko noseča?

clock-img

22.10.2007, 16:42

clock-img

tinči25

pencil-img

45

pozdravljene, sem nova na forumu. zanima me samo ena stvarca! user posted image  mi zamuja komaj dva dni naredila sem test cb in mi je pokazal negativno.
v predelu jajčnikov pa me že dva dni ful zbada. zanima me ali sem mordauser posted image ???

hvala za pomoč

clock-img

22.10.2007, 16:43

clock-img

Anonimen

Vse je mogoče.Čez par dni ponovi test.Pa srečno in velik +

clock-img

22.10.2007, 16:49

clock-img

Anonimen

Možno je vse. Možno je pa pač da ti sam zamuja. Meni ni nikoli dokler nismo načrtovali user posted image . Zdej je pa čist zmešana.

clock-img

22.10.2007, 16:52

clock-img

Anonimen

Je možno.Morda še nimaš dovolj nosečniškega hormona,pa ne pokaže.Počakaj še malo,in če ne bo user posted image ,ponovi test.

clock-img

22.10.2007, 17:23

clock-img

tinči25

pencil-img

45

hvala vsem za tako hitre odgovore, samo ki je vse tako čudno. pri prviuser posted image  nisem imela prav nobenega znaka, zdaj pa ta napihnjenost in zbadanje so mi malo čudni, no vseeno upam da jeuser posted image ne bo!!

clock-img

22.10.2007, 17:53

clock-img

Linda25

pencil-img

638

Tinči25,

sem na istem kot ti. Mi tri dni zamuja in sem popoldan naredila test in žal negativen.

Imaš še kakšne druge znake. Mene so na primer pred user posted image  kakšen teden bolele dojke. Ta ciklus pa čisto nič. Pa tebe?

clock-img

22.10.2007, 18:51

clock-img

tinči25

pencil-img

45

ne nič drugega, v bistvu samo da sem napihnjena in da me ščipa v spodnjem predelu trebuha!!

clock-img

22.10.2007, 23:00

clock-img

Anonimen

Morda si.Morda tudi ne.

clock-img

23.10.2007, 12:54

clock-img

tinči25

pencil-img

45

no pa je danes zjutraj prišlauser posted image !! nič zato bomo bolj pridni drugi mesec upamuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem