writing-img

ali so vaši tudi tako hodli

clock-img

28.09.2008, 11:25

clock-img

klara2007

pencil-img

219

opazila sem da naša pupika (hodi že samostojno tri mesece) pri hoji obrača nogice navznoter...zanima me če se to s časom popravi ali naj ukrepam.
lp

clock-img

28.09.2008, 11:38

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Mogoče ima neprimerno obutev,sicer je moj user posted image  ravnokar shodil in nisem opazila da bi stopala kam vlekel.Pozna pa se kako je obut,če ima gor cicibanke sicer so iz softy programa,zelo nerodno hodi,če ima pa elefanten čeveljče,ki so zelo mehki pa zelo lepo hodi.

clock-img

28.09.2008, 20:09

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja ni obračala nogic noter. Podobno kot pri tajdini pa je tudi moja zelo nerodno hodila v cicibanovih copatkih, ker so pretrdi.

clock-img

28.09.2008, 20:14

clock-img

Lantea

pencil-img

362

Moja hčerka je tudi hodila navznoter, pa je P rekla, da ji naj dam L čevelj na D nogo in obatno. To sem storila parkrat, za krajši čas, pa je res začela hodit lepo.user posted image user posted image

clock-img

04.10.2008, 17:00

clock-img

Anonimen

A tako hodi obuta in bosa?

clock-img

08.10.2008, 23:09

clock-img

jajula

pencil-img

1191

nas je fizioterapevtka opozorila da naj bomo pozorni ko bo user posted image  začela hodit, če ji bo rokico ali nogo malo not vleklo, kar naj bi bila lahko posledica asimetrije.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem