writing-img

ali ste se že samozadovoljevali s zelenjavo :)

clock-img

02.03.2007, 08:42

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HEHE Vglavnem zanima me že se je že katera zadovoljevala s zelenjavo???? Pred vsem pa s katero??user posted image user posted image   Korenček, Jajćevec, Bučka, Kumarcauser posted image
in kako je bilo.....user posted image

clock-img

02.03.2007, 08:57

clock-img

Anonimen

ne ne maram zelenjave imam rajši meso user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2007, 09:00

clock-img

facka

pencil-img

789

ha, še nimam te izkušnje, bučke pa jajčevci se mi zdijo definitivno premehki, kaj pa če se kaj zalomi, pa da pristanem na urgenciuser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2007, 09:02

clock-img

Anonimen

Pol mi ne bi ostalo dosti za ozimnico,bi preveč porabila.user posted image user posted image

clock-img

02.03.2007, 09:17

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Pol mi ne bi ostalo dosti za ozimnico,bi preveč porabila.

user posted image user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

02.03.2007, 10:08

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Tejkooo, kaj pa ti? Si se že? user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

02.03.2007, 11:03

clock-img

Anonimen

Zaenkrat nimam tega fetišauser posted image

clock-img

02.03.2007, 14:16

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

Hmm nisem in tudi nimam namena zlorabljat zelenjave....user posted image   na tak način .....Me pa zanima če to počnete?? Enkrat sem zasledil na tem forumu da se je eni ubogi revi banana zlomila v vagini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

< Sporočilo je popravil tejkooo -- 2.3.2007 14:18:38 >

clock-img

02.03.2007, 14:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tejkooo

Hmm nisem in tudi nimam namena zlorabljat zelenjave....user posted image   na tak način .....Me pa zanima če to počnete?? Enkrat sem zasledil na tem forumu da se je eni ubogi revi banana zlomila v vagini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ja in? Saj je valda v kondomu. In ti misliš, da ti bodo ženske tukaj o tem razlagale? user posted image

clock-img

02.03.2007, 14:49

clock-img

snake

pencil-img

716

ne nisem, ma nikoli se ne ve...... ko bo kriza.....bo kdo veuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2007, 15:14

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tejkooo

Ja in? Saj je valda v kondomu. In ti misliš, da ti bodo ženske tukaj o tem razlagale? user posted image

Ko sem hodila se v OS, se je baje eni sosolki zlomila banana not, pa baje ni uporabla kondoma. user posted image  

clock-img

02.03.2007, 16:50

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

link do te teme http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=836965&mpage=1&key=banana

< Sporočilo je popravil Moyca -- 5.3.2007 23:05:18 >

clock-img

02.03.2007, 16:52

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

Sicer je pa vse skupaj mišleno kot zabavna tema ne neka resna debata mislim halo...
Tudi tema o banani ne vem če je resnična je pa smešna vsaj meni..

clock-img

02.03.2007, 18:02

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

Jo jst sem ravno zdele iztisnla iz sebe zadnje zrno koruze. Matr cel mesec so mi ta prokleta zrna ven letela, sem se že počutila ko ona krogla za lotto! user posted image

clock-img

02.03.2007, 18:12

clock-img

Anonimen

A si vsaj sedmico zadela?user posted image user posted image

clock-img

02.03.2007, 18:40

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

A si vsaj sedmico zadela?user posted image user posted image

Na žalost ne. Mislim pa, se mi jih je ene par zataknlo v kanalu. Bom probala s sesalcem ven posesat.
V glavnem Tejkoo zelenjava ni tko zabavna kt zgleda. Se lahko zagozdi. To so zelo resne stvari!

clock-img

05.03.2007, 23:06

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

ni še mi bila taka silauser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

05.03.2007, 23:14

clock-img

muki1

pencil-img

7193

IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Jo jst sem ravno zdele iztisnla iz sebe zadnje zrno koruze. Matr cel mesec so mi ta prokleta zrna ven letela, sem se že počutila ko ona krogla za lotto! user posted image

Angellina, ti pa si res neumna.
Pa še nisi slišala, da moraš koruzo prej oluščit? user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem