writing-img

ali vpliva na zanositev tudi...

clock-img

14.09.2007, 20:57

clock-img

Anonimen

položaj pri seksanju??? Ali semenčece ne glede na položaj ženske najdejo pravo pot na pravo mesto? Ali mora ženska ležati spodaj da kaj rata ali je lahko na vrhu??

Vprašanje je resno zastavljeno, res me to zanima, prosim za odgovore!!!

clock-img

14.09.2007, 20:59

clock-img

Anonimen

Lahko stojiš če hočešuser posted image

Ta "dobre" in tahitre semenčice bodo v vsakem primeru prišle do cilja. Ti se samo sprosti in uživaj brez razmišljanja o tem al bo ratal al ne. Seksaj iz užitka in ne zarad otroka.

clock-img

14.09.2007, 21:00

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz mislim,da položaj nima veze,da v vsakem primeru lahko zanosiš

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

14.09.2007, 21:01

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Khm ... po sprobanih vse mogočih položajih in nulnih rezultatih - njep... glavno ka pridejo dečki k cilju in položaj ni toook važen -  mogoče jepri katerem položaju lulči (hehe - a lahko to napišem ali rabim cenzuro?) globje. Na samo zanositev pa to ne more vplivat. Edino če se luknjica zamenja user posted image ... Potem pa do zanositve ne pride

clock-img

14.09.2007, 21:12

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Lahko stojiš če hočešuser posted image

Ta "dobre" in tahitre semenčice bodo v vsakem primeru prišle do cilja. Ti se samo sprosti in uživaj brez razmišljanja o tem al bo ratal al ne. Seksaj iz užitka in ne zarad otroka.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  točno tako...

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

14.09.2007, 21:15

clock-img

Anonimen

Glede same zanositve baje da ni pomembno.
Obstajajo teorije o tem kakšen položaj naj bi bil v primeru, da želiš določen spol otroka.

clock-img

14.09.2007, 21:22

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Nima veze položaj.

clock-img

14.09.2007, 21:22

clock-img

eya

pencil-img

4615

IZVIRNO SPOROČILO: Louisa

Obstajajo teorije o tem kakšen položaj naj bi bil v primeru, da želiš določen spol otroka.

user posted image user posted image user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

14.09.2007, 21:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Louisa

ja kaj, če sem pa res to prebrala no.
na tej strani je kjer je tudi zlo fajn ovulacijski koledar, sicer je v hr. jeziku, ampak saj ga nekatere znamo še iz šolskih klopi,-)

evo: http://mladost.plivazdravlje.hr/?section=spolnost&section_menu=zivot#10

clock-img

14.09.2007, 22:03

clock-img

marjana.r

pencil-img

343

joj serendipity sem se mogla prou nasmejat tvojemu odgovoru ... dobro strokovno smešno povedano user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2007, 06:56

clock-img

Anonimen

Položaj je pomembenuser posted image ! Najboljši je tak, da obema omogoča največje užitke in da oba pripelje do orgazma. Tako vsaj ne razmišljata o nobenih bednih stvareh kako do otroka (ali si dovolj dvignila levo nogo, ali si dovolj dvignila ali izbočila rit, ali ma tvoj dovolj dolgega......user posted image ) se prepustita sproščenemu ljubljenju  in imata vsaj nekaj od tega seksa, če že ne pride do zanositveuser posted image user posted image user posted image .
Mal heca, ampak resnično, izberita tak položaj, da oba uživatauser posted image , aja sam ne takega ko ga opisuje serendipity, da zamenjata luknjicouser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2007, 08:57

clock-img

sani1

pencil-img

1382

user posted image user posted image user posted image
Ti se sam sprosti in uživaj!!!

clock-img

16.09.2007, 23:19

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Položaj je pomembenuser posted image ! Najboljši je tak, da obema omogoča največje užitke in da oba pripelje do orgazma. Tako vsaj ne razmišljata o nobenih bednih stvareh kako do otroka (ali si dovolj dvignila levo nogo, ali si dovolj dvignila ali izbočila rit, ali ma tvoj dovolj dolgega......user posted image ) se prepustita sproščenemu ljubljenju  in imata vsaj nekaj od tega seksa, če že ne pride do zanositveuser posted image user posted image user posted image .
Mal heca, ampak resnično, izberita tak položaj, da oba uživatauser posted image , aja sam ne takega ko ga opisuje serendipity, da zamenjata luknjicouser posted image user posted image user posted image

Se podpišem! user posted image

clock-img

17.09.2007, 12:54

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

user posted image  JAZ SEM BILA NA VRHU IN SEM TAKOJ ZANOSILA user posted image
ZANOSITEV JE BIL SPONTAN, KER MI MOŽ NI POVEDAL, DA JE ŽE PRAVI TRENUTEK user posted image
ČE BI VEDELA KAJ JE BILO V PLANU BI VERJETNO DOL SKOČILA, KER ME JE VEDNO BILO STRAH ZANOSIT, KER NEKOLI NI BI PRVI ČAS ZAME, VENDAR ZDAJ JE DRUGAČ.
OBA KOMAJ ČAKAVA, DA BOVA PONOVNO POSKUSILA V NOVEMBRU PO SS 28.6.2007 Z 19 TEDNOV STAREGA PLODA (NEŽO) 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem