writing-img

ali vse nosečke rodijo?????

clock-img

27.09.2005, 10:24

clock-img

ameli

pencil-img

871

... al bom jaz do konca življenja nosla bušija, al kajuser posted image ?

clock-img

27.09.2005, 10:26

clock-img

pi

pencil-img

918

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa res dobra. Ameli sedaj se mi pa že res pra smiliš. Držimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš čim prej rodila.

clock-img

27.09.2005, 10:27

clock-img

puncica

pencil-img

9847

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

27.09.2005, 10:39

clock-img

Anonimen

Hruška odpade, ko je zrela. Torej bo treba še malo počakat, vem, da je težko, ker sem sama tudi čakala v nedolged, ampak bo. Zagotovo bo.

clock-img

27.09.2005, 10:43

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image
Kako pa je kaj z amni v vaših krajih? Pri nas jo delajo kakšen dan čez rok, pa menda potem kar velikokrat to sproži popadke. Če jih ne, pa spet naredijo amnio čez par dni itd., dokler ni plodovnica že prezrela, takrat potem sporžijo porod, če se sam ne začne. Je pa bolje, da počakaš, da "hruška dozori", potem gre vse lažje. Saj bo.

clock-img

27.09.2005, 10:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.09.2005, 12:55

clock-img

sa

pencil-img

651

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2005, 13:04

clock-img

KiSsMyAsS

pencil-img

471

user posted image Sam ena zenska pa ni rodila in je 20 let mela u seb notr plod, tk da so jo na koncu morali operirat pa ji ga odstranit. Sam to je u nerazvitih drzavah, tule pomoje nemore bit user posted image

clock-img

27.09.2005, 13:12

clock-img

DrejcDrejc

pencil-img

480

He he, res dober naslov teme, user posted image   user posted image   user posted image  !
Kaj vem, saj je vse z razlogom, a ne? Ji pač paše tam notri... potem bo pa treba ven, na suho, mrzlo, dret se bo treba, pljuča uporabit, bit šokiran, joj kakšna sprememba za bebo, mogoče pa vse to ve in noče ven user posted image  user posted image  .
Mal heca. Saj bo! Še vsak je prišel ven, tako ali drugače.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

clock-img

27.09.2005, 13:14

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Pravijo da sex pomaga. Brez šale, moja prijateljica je bila čez rok, sta sexala, pa hop v porodnišnico. Mogoče bi tudi tebi pomagalouser posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

27.09.2005, 13:16

clock-img

Anja**

pencil-img

323

Ja, vse rodijo user posted image

Vprasaj Gekko Junior, ona je tudi mislila, da bo mali do bozica noter (rok je pa mela junija) user posted image

No, seveda vse rodimo, samo, ene z 10 dnevno zamudo (jaz) user posted image

Ti se lepo naspi pa odpocij, da bos res pripravljena na strucko-hrusko user posted image

LP anja 37 teden (bom cez 3 tedne isto sprasevala user posted image  )

clock-img

27.09.2005, 13:37

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Pri takem naslovu se človek mora ustaviti user posted image , push, push dekle...

clock-img

27.09.2005, 13:47

clock-img

Anonimen

user posted image  Naj te potolažim, da čisto vse rodijo in tudi ti boš.

clock-img

27.09.2005, 14:31

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

user posted image user posted image user posted image  Ta je pa res dobra!user posted image user posted image user posted image  

Jaz sem bila 8 dni čez rok, ko so mi porod umetno sprožili. Moji mali je bilo očitno preveč luštno v mojem bušiju, da bi ven pokukala. Kaže da je tako tudi pri tebi.

clock-img

27.09.2005, 14:45

clock-img

ameli

pencil-img

871

user posted image  hvala za tolažbo. Ja KMA, ti si me najbolj potolažilauser posted image , saj bom še vzdržala  teh 20 let

clock-img

27.09.2005, 21:10

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

user posted image user posted image user posted image  Bravo, Ameli, zdaj sem se pa nasmejala!user posted image  Še nobeden ni notri ostal, a veš!user posted image
To sem se jaz v 1. nosečnosti tudi spraševala, ko sem rodila čez rok.

clock-img

27.09.2005, 21:20

clock-img

Anonimen

Ta je bla pa dobra user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2005, 21:24

clock-img

tesa

pencil-img

676

user posted image user posted image user posted image to sem se tut jst spraševala. Madonca sem sprobala vse rcnije, vse položajeuser posted image  , vse neumene in manj neumne nasvete, pa ni šlo.
Rodila sem tri teden po roku. Dva roka sta šla že mimouser posted image .
No ampak končno so ga strajbali ven. <na silo ampak ..žal JA... roditi bo trebauser posted image user posted image user posted image

Lp

**Kdor hoče, najde pot. Kdor noče, najde izgovor.**

clock-img

28.09.2005, 12:55

clock-img

Anonimen

Ameli, koliko dni si pa ze cez rok? user posted image

Jaz tudi nisem in nisem hotela iz maminega busija, sem kar za 14 dni podaljsala svoje bivanje.user posted image

clock-img

28.09.2005, 13:01

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Uh, sem tudi jaz letela brati, kaj user posted image  to pomeni!

Ameli, čez en teden boš gotovo že z manjšim bušijem okoli hodila, ampak mela ga boš pa še vedno nekajuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2005, 14:05

clock-img

ameli

pencil-img

871

MM danes sem točno en teden čez rokuser posted image . Mogoče pa boste ša kdaj gledale kakšno serijo na Discoveriju o meni: Nosečka, ki ni nikoli rodilauser posted image !
Ezi, te držim za besedo!

clock-img

28.09.2005, 14:31

clock-img

neni

pencil-img

577

Ameli!
Bo pa mogoče že poštevanko znal, ko pride ven.user posted image
Kar optimistično naprej. Še noben ni notri ostal. Tvojemu je očitno zelo lepo, kar uživajta skupaj, dokler on tako hoče.
Mamici je pa to šola potrpljenja.
Tudi jaz držim pesti zate - za vaju!!

lp Neni

clock-img

28.09.2005, 16:16

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Ne boš verjela, ampake ne rodijo vse nosečke. Sem pred kratkim brala, da je neka 90 letnica v sebi nosila mrtvega otroka, pa sploh ni vedela, da je noseča in to baje kar nekaj let.

Pa ne se ustrašit  - ti boš sigurno rodila, kot 99,99% žensk.

Ne toži svetu tujemu bol, ne svojega srca,
ne toži mu nikoli, ker svet je brez srca.

clock-img

08.10.2005, 22:37

clock-img

janč

pencil-img

136

ha ha ha -oprosti ker se smejem, ampak isto sem mislila tudi jaz
oba sinova sem rodila čez rok in imam občutek, da bo tudi tretje dete prispelo na svet malce kasneje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem