writing-img

alimentacija za otroka

clock-img

01.04.2009, 21:50

clock-img

Anonimen

kolegica mi je rekla naj vas vprašam glede elementacije..namreč njen bivši od leta 2000 ni plačeval za otroka.pa jo zanima če ga toži ali bo dobila ta zamujeni denar?'on tedaj ni imel nič lastništva..kako je s tem če ga toži?on je v sloveniji ona pa na hrvaškem

clock-img

02.04.2009, 10:14

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Ja, valda ga lahko toži. 

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

03.04.2009, 14:35

clock-img

Abby

pencil-img

617

Tožiš lahko tudi boga, če najdeš odvetnika, ki je za akcijo. Realno gledano se pa naj pozanima pri pristojnih službah, ki ji bodo lahko pojasnile na njenem primeru. Načeloma se lahko iztoži preživnina za dve leti nazaj. Potem je odvisno še od tega, zakaj ni plačeval. Nista imela dogovora, kako je bilo z očetovstvom itd. Vsega tega ne vemo in brez tega ne more nihče reči nič.

MAJA 8.4.2002
FILIP 4.3.2005

clock-img

14.04.2009, 09:25

clock-img

Natyy

pencil-img

309

IZVIRNO SPOROČILO: Abby

Tožiš lahko tudi boga, če najdeš odvetnika, ki je za akcijo. Realno gledano se pa naj pozanima pri pristojnih službah, ki ji bodo lahko pojasnile na njenem primeru. Načeloma se lahko iztoži preživnina za dve leti nazaj. Preživnina sel lahko iztoži kadar koli. Ne zastara. Že polnoleten otrok lahko toži starša, ki ni plačeval preživnine. Ali se denar res dobi ali ne to pa je že druga "zgodba".  Potem je odvisno še od tega, zakaj ni plačeval. Nista imela dogovora, kako je bilo z očetovstvom itd. Vsega tega ne vemo in brez tega ne more nihče reči nič.

Sicer je tema že malo dalj časa odprta, vendar ti svetujem, da v kolikor imaš preživnino določeno le toži ali pa mu preprosto pošlji rubeža. Otrok ima pravico do preživnine in s tem do lepšega življenja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem