writing-img

all inclusiv varianta+dva otroka 1 in 3 leta?

clock-img

13.12.2006, 22:36

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

zadnjič sem že spraševala za kraj počitnic, sedaj pa me zanima še nekaj user posted image . namreč, z možem sva razmišljala tud, da bi vzela all inclusiv varianto v kakšnem hotelu. zanima me, če ste šle na takšne počitnice z dvema majhnima otrokoma in kako se je to obneslo?

clock-img

14.12.2006, 06:32

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Ja to je fino,ker plačaš itak samo za dve osebi(vsaj jaz sem ko so bli tolk stari),za hrano ti pa itak ni treba skrbet ker če je samopostrežna je itak ok,mi smo meli večerjo postreženo smo pa dobili tri.Tko da je blo v vsakem primeru super.

clock-img

14.12.2006, 08:26

clock-img

crci06

pencil-img

1854

all inclusive mora pa ja bit fajn...
ne glede na to, kolk bo triletnik pri hrani "po tleh zmetal" ali se zmišljeval, vedno bo dovolj vsega in dovolj izbire...

Samo, da ne boš svojih treh s tem razvadila, da bodo potem še doma hoteli all incluzive varianto, hahaha..

malo šale mora bit. Upam, da ne zameriš.

brez šale pa: meni se sliši zelo OK.

clock-img

14.12.2006, 10:09

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Mi smo bili parkrat v hotelu z all ponudbo. Če si bolj kot ne ves čas na enem mestu, potem je fino. Glede plačila pa imajo hoteli zelo različno - mi smo enkrat tudi za dvoletnika morali plačati pavšalno ceno. 

lp

clock-img

14.12.2006, 10:23

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Meni pri teh varianth ni všeč, da si vezan na hotel. Mi pa radi letamo okog. Pa pri tako majhnih je fajn, da maš kakšen kuhalniček sabo, če hočejo ponoči slučajno kakšen čaj ali mleko ali kaj.

Pa še nekaj mi pri hotelu ni všeč - ko grejo otroci zvečer spat, nimaš kaj počet v sobi.

Ampak vse je stvar navade in organizacije. Jaz grem rajš v apartma ali pa držinsko sobo, če imajo na razpolago.

V vsakem primeru uživajte maksimalno!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem