writing-img

allernova

clock-img

12.11.2007, 21:53

clock-img

anonimna12

pencil-img

2

Lep pozdrav!

Če ima katera Allernovo in je ne rabite več, jo z veseljem odkupimo. Imamo mejno alergijo na KLM, tako da receptov ne dobivamo,mleko pa je precej drago.

Hvala

clock-img

17.11.2007, 10:44

clock-img

Afnica

pencil-img

766

Še rabiš to mleko in kje si doma?

Jaz imam eno škatlo, ki je sicer odprta pred 3 dnevi. Ampak je je še 3/4. Ne dajemo je več, ker smo nazaj na aptamilu, ker je bioresonanca pokazala, da ni o.k.

Podarim, če nisi predaleč.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

clock-img

18.11.2007, 19:14

clock-img

jdobo7

pencil-img

3

IZVIRNO SPOROČILO: anonimna12

Lep pozdrav!

Če ima katera Allernovo in je ne rabite več, jo z veseljem odkupimo. Imamo mejno alergijo na KLM, tako da receptov ne dobivamo,mleko pa je precej drago.

Hvala

clock-img

18.11.2007, 19:25

clock-img

jdobo7

pencil-img

3

Prosim, če mi sporočite vaš mail.

clock-img

01.12.2007, 09:33

clock-img

krfijolca

pencil-img

25

živijo!
Nam je ostalo nekaj škatelj alernove saj smo imeli alergije, zdaj pa ni več potrebno. Kupila sem jo direkt preko firme Novalac in je bla 2 evra ceneje. Jo prodam za 12 evrov na škatlo. Mam še 4 škatle. Če te zanima mi pošlji osebno sporočilo.

clock-img

29.03.2008, 10:32

clock-img

stashinka

pencil-img

1

Živjo! Imam pravkar odprto škatlo Allernove, mali je ne mara pa jo dam komu, ki jo rabi. Pošljite ZS.

Lp

clock-img

29.03.2008, 20:11

clock-img

mamica 1

pencil-img

146

Mi imamo tudi nekaj škatel Allernove in ti jo prodam za 9 evrov po škatli, če želiš, lahko dobiš 5 škatel ali manj.

clock-img

29.03.2008, 22:55

clock-img

zvezda06

pencil-img

129

krfijolca- kako pa si kupila allernovo direktno od Novalaca? Imajo zastopnistvo pri nas? Prosim za napotkeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem