writing-img

alpsko mleko

clock-img

26.09.2008, 21:34

clock-img

Anonimen

Ojla punce!
A ni rečeno da do enga leta otrok ne sme alpskega mleka dobit?Ker če sm jest v posvetovalnici prav razumela mi je sestra rekla da ko bom začela uvajat gh da lahko recimo k pretlačenmu korenčku dodam malo alpskega za okus?No sicer je nas star 4 mesce in bom z uvajanjem počakala do 6 mesca, ker trenutno se polno dojiva.Me je pa kr mal strah kako začet s gh ker jest nasmu se kaplce komi po zlicki dam ker ni navajem .To bo pr nas po moje se cel zur.

lp

clock-img

26.09.2008, 21:39

clock-img

oro

pencil-img

95

k pretlačeni zelenjavi na začetku dodajaš adaptirano mleko

clock-img

26.09.2008, 21:40

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Daj svoj email na ZS,ti pošljem paparico,kjer ti je po mesecih kaj lahko je in še drugie zanimive stvariuser posted image

clock-img

26.09.2008, 21:42

clock-img

Anonimen

Doll se enkrat hvala!!

clock-img

26.09.2008, 21:43

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Malo prehitevaš. Počakaj, da bo otrok pripravljen na gh, potem razmišljaj, kako naprej.
In korenčka ne rabiš redčit z mlekom. Nisem še slišala za to. user posted image

clock-img

26.09.2008, 21:47

clock-img

Anonimen

Ne sej nočem prehitevat sam rada bi se mal prpravla da bom pol vedla kako pa kaj.

clock-img

26.09.2008, 21:57

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ja, sej je prav tako. Ampak boš itak sproti vidla. Če bo otroku všeč gh, sigurno ne boš 5 dni dajala eno živilo. Naša je od začetka velik jedec in sva hitro prešli na cel obrok. Odvisno je od otroka. Jaz glede tega na teorijo ne dam veliko. Ok, v primeru alergij je drugače, če je pa sve ok, pa se ravnaj po otroku. user posted image

clock-img

27.09.2008, 10:12

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Mi smo korenček na začetku razredčili kar z vodo, v kateri sem ga skuhala. Sem pa kuhala v ful malo vode, tko da sem porabila vso, s tem pa tudi vse vitamine, minerale, ki so ušli iz korenja v vodo user posted image . Z mlekom pa ne hiti, saj bo še tako ful hitro jedel kakšne skutke in jogurte.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

27.09.2008, 16:31

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Jaz sem jima na začetku redčila kar s svojim mlekom.

Ponosna mamica petih fantkov :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem