writing-img

alpsko mleko -krči

clock-img

23.12.2005, 00:29

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Ojla!

Ugotovila sem da vedno ko dam Žanu alpsko mleko ga zelo šraufa potem. Se začne kar naenkrat jokat, pol pa končno prdne. Prav bogi je! Recimo danes sem mu naredila čokolino z alpskim, in sem dala pol mleka, pol vode. No, zdaj je končno zaspal. Se mi ful smili. In kaj zdaj? A moram dat še več vode zraven, ali kaj?

Ima katera kakšen nasvet?

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

clock-img

23.12.2005, 06:25

clock-img

Anonimen

Kako si pa prej delala kašice, da se ti je to začelo zdaj dogajati? A z adaptiranim mlekom ali kako? Pa saj tisto je tudi na osnovi kravjega mleka narejeno. Drugače pa res vse več otrok ima alergijo na kravje mleko, ki se menda kaže tudi "samo" v vetrovih. Ravno včeraj sem bila pri prijateljici in pri njenem 5-meselnem sinčku je isto kot opisuješ ti.

clock-img

23.12.2005, 06:28

clock-img

Moica

pencil-img

71

Pri nas je tudi tako, pa nisem vedela, zakaj! Skopraj vsak dan joka, da se mi srce trga, zraven stoka ka-ka ka-ka in potem končno prdne. Pije pa res samo alpsko mleko. A pol je boljše kupit navadnega in ga prekuhavat?

clock-img

23.12.2005, 06:40

clock-img

Anonimen

Vprašanje, lahko poskusiš z navadnim, ampak če je alergija, potem bo treba kupovat sojino ali Pregomil, ta menda ni narejen na osnovi kravjega mleka (se mi zdi, da nekateri tudi kozje mleko, ampak res nisem prepričana).

clock-img

23.12.2005, 08:43

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja hčerka je alergična na kravje mleko. Sem zdravnico vprašala, če ji lahko dam kozje, pa je rekla, da ne, ker kozje mleko ima še več alergenov in je še bolj agresivno od kravjega. Pa pije Sojamil user posted image - zdaj ga itak dobiš že v vsaki štacuni (madona, sem se nalezla te vaše ljubljanščine).

clock-img

23.12.2005, 08:50

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Poizkusi čokolino samo na vodi pripravit,verjamem da vam ni fajn če malčke tako šravfa

Lp

clock-img

23.12.2005, 08:51

clock-img

Moica

pencil-img

71

Hvala za nasvete! Mi sploh ni potegnil, da bi lahko bilo krivo mleko. Sem mislila da ne pije dovolj ali pa da je to zaradi AD3 kapljic, ki mu jih še vedno dajem (čeprav se mi je zdelo čudno, da bi dobil šele zdaj krče). Bom poskusila s sojinim mlekom, upam da ga bo pil.

Še 1x hvala in lep dan!

clock-img

23.12.2005, 19:19

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Splišni prej sem delala kašice z adaptiranim. Alpsko mleko pa sem mu začela komaj dajat pred približno 1 mesecem - se pravi pri cca. 11 mesecih.

No, bom probala z navadnim, sicer bom itak januarja  v posvetovalnici vprašala, če je zdaj to alergija ali ne. Ona bo že vedla menda, ne. Upam da ni alergije.

Hvala vsemuser posted image

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem