writing-img

alternativa Legofer sirupu

clock-img

07.10.2010, 10:12

clock-img

nikki09

pencil-img

13

Zdravo,
zanima me, katera alternativa obstaja za legofer sirup, sem sicer že nekaj našla z brskalnikom, pa ne vem če je še aktualno, oz. ali obstaja kaj novega. Našla sem Aktiferrin kapljice in Ferrobet tablete. Oboje naj bi se dobilo v Avstriji. Kaj je boljše?
Hvala za pomoč in lep pozdrav!

clock-img

07.10.2010, 10:19

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Jaz sem našemu fantku dajala Aktiferrin kapljice. Mi smo sicer dobili na recept Ferrum Lek, pa ga je po njemu zvijalo pa še ven ga je pljuval. Poleg tega je Ferrum Lek (in Legofer verjetno tudi) dvovalentni žel. pripravek, Aktiferrin pa trivalenten in se v krvi hitreje in bolje veže.

Jaz sem prvo stekleničko dobila v lekarni Arnika v ŠK. Loki, gospa mi jo je kar po pošti poslala.

clock-img

08.10.2010, 09:39

clock-img

koala

pencil-img

5539

Moj sin je dobil alergično reakcijo na Ferum lek, zato mu ga nisem dajala (ppa še zobke obarva) potem pa mi je pediatrinaj svetovale ferrobet tabletke. Te je dobro prenašal in kri se mu je lepo popravila.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

12.10.2010, 15:46

clock-img

nikki09

pencil-img

13

Katy78 in Koala,

hvala za vajino pomoč, vendar sem bila danes v Avstriji-v dveh lekarnah in so mi rekli, da tako Ferrobet tablete kot Aktifferin kapljice izdajajo samo na recept.user posted image
Pri nas pa imajo samo Legofer in Ferrum.

LP

clock-img

12.10.2010, 15:51

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

http://www.docsimon.com/article/aktiferrin-drops-30-ml

Poslji mail,ce ti jih posljejo v Slovenijo.

Drugace pa sem jih jaz kupila v Avstriji brez recepta pred dvema letoma.

clock-img

12.10.2010, 18:44

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Kaj pa ti ni všeč pri Legoferju?

Meni edino po tem sirupu ni bilo slabo.
Po vseh ostalih variantah sem namreč bruhala kot zmešana.

clock-img

13.10.2010, 09:36

clock-img

nikki09

pencil-img

13

9 mesečnega sina zvija po tem sirupu, pa je pediatrinja najprej zmanjšala dozo, ampak ker tudi to ni zadostovalo, sem zato spraševala po alternativi. Danes pa sva dobila bel recept, na podlagi katerega lahko v Avstriji kupiva zdravilo.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem