writing-img

alu gus posoda v sparu

clock-img

22.11.2006, 08:49

clock-img

pearl

pencil-img

426

Imam že eno posodo od alu gusa, ki sem jo kupila v Merkurju in sem z njo zelo zadovoljna. Zdaj jo imajo v akciji 60 % popusta v Sparu. Pa me zanima, če jo je že katera kupila in če je z njo zadovoljna? Res se mi zdi malo preveč poceni, pa še s pokrovko vred je.

clock-img

22.11.2006, 08:54

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Sem prec pogledala v reklame in sem našla. Zgleda že uredu sam akcija pa začne tečt šele jutr tolk da jo verjetno še ni na policah.
Je pa res čudn da je tolk poceni.

clock-img

22.11.2006, 10:12

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Moja mama pa NI z njo zadovoljna se začne čez čas luščit kot teflon in to je strupeno zato je jaz nočem kupit

clock-img

22.11.2006, 12:56

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Tudi jaz sem razmišljala, da bi kakšno kupila. Pa vidim, da niste preveč zadovoljne z njo. Hvala za nasvet. user posted image

< Sporočilo je popravil petraz -- 22.11.2006 12:58:15 >

clock-img

22.11.2006, 15:29

clock-img

robinzon

pencil-img

500

S to posodo ni nič narobe, samo večna pa ni. Posoda, ki ima premaz, se slej ko prej odrgne in če drugega ne, ni estetska. Pred leti sem kupila eno nemško zadevo, aluguss s prevleko, draga je bila kot žafran, dvomim, da je ta kaj slabša. Še sreča, da se piskri podrgnejo, saj včasih je pa lepo imeti kaj novegauser posted image , pa če je to samo ponev.

LP

clock-img

23.11.2006, 07:59

clock-img

pearl

pencil-img

426

Tisto kozico, ki jo imam od alu gusa, sem jo v Merkurju kupila pred kakšnim letom, pa še ni okrušena in je bila kar precej draga, pa še brez pokrova.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem