writing-img

ameriški slamnik

clock-img

23.09.2008, 19:43

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Vem da tema bolj sodi med "Naše zdravje" ali "Od rožce do solate", morda celo med "Gospodinjske nasvete" user posted image user posted image user posted image user posted image - torej premaknite me, če komu kaj ni všeč user posted image

Glavno: stara mama mi je dala nekaj cvetov in listov ameriškega slamnika in me zanima, kako rožco skladiščiti, da bo uporabna še tudi čez nekaj mesecev user posted image Ne mi rečt naj jo namočim v šnops user posted image , ker potem bo prehitro pošla user posted image . Po občutku bi jo najbrž posušila in shranila v vrečkah iz blaga user posted image   Morda bi jo nekaj namočila v med user posted image   Ostale ideje user posted image

clock-img

23.09.2008, 20:14

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

IZVIRNO SPOROČILO:  me zanima, kako rožco skladiščiti, da bo uporabna še tudi čez nekaj mesecev. Ne mi rečt naj jo namočim v šnops.Po občutku bi jo najbrž posušila in shranila v vrečkah iz blaga. Morda bi jo nekaj namočila v med

najlepša bo v vazi, kernzelo dolgo zdrži.

za zdravje je treba rastlino takoj predelat, sušenje in namakanje ne dasta nobenih zdravilnih učinkov. žal.

< Sporočilo je popravil kokoska007 -- 23.9.2008 20:15:31 >

clock-img

24.09.2008, 10:34

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Evo, tukajle piše:

http://www.trebnik.com/zelisca.php

Velika rit je velika stvar.

clock-img

24.09.2008, 20:37

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

user posted image sem vedla, da bo najbolje v šnops namočit user posted image user posted image user posted image

Hvala obema

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem