writing-img

amnio in splav

clock-img

18.12.2010, 14:06

clock-img

Anonimen

V petek 10.12.10 sem imela amnio zaradi starosti. Pričakujem dvojčke. Sedaj je že mimo en teden pa me zanima, če je katera imela po AC spontani splav. In kako se je začelo?. Koliko dni po AC je prišlo do njega? Mene je že takrat, ko sem prišla domov zelo, zelo bolelo, da sem komaj prišla čez vrata. Sedaj je ponehalo, me pa vseeno skrbi, da bo kaj narobe.
Pri koliko % pa pride do splava pri AC??

clock-img

18.12.2010, 14:40

clock-img

Bloby

pencil-img

109

do splava pride tam nekje pri 1% - 1,5%. Mene še čaka AC januarja, zaradi slabe NS. Drgač pa tko po forumih nism zasledila, da bi kera rekla, da je imela splav zarad AC.
Če te skrbi pa pokliči svojega ginekologa, da te pomiri, mogoče pregleda. Bolš kot da se sekiraš, če je slučajno kaj narobe.

clock-img

18.12.2010, 15:12

clock-img

Anonimen

mislim da je celo manj kot 1% možnosti za splav..sej, a ni pisalo na papirjih ki so ti jih dali za podpisat..najslabše bo, če se boš sedaj obremenjevala.s tem ne boš ničesar rešila..lepo se vleži in počivaj..normalno je da prvi in drugi dan boli..s sekiranjem boš vso zadevo še poslabšala..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem