writing-img

amniocenteza

clock-img

13.11.2006, 15:34

clock-img

Anonimen

zanima me samo, glede na to, da sem imela slab izvid NS in da sem šla prejšnji teden na AC me zanima, ali naj bi h svojem ginekologu hodila normalno na pregled ali pač dokler nimam izvida od AC tega ni potrebno. Vem pa, da se v tem času delajo tudi druge preiskave.

hvala

clock-img

13.11.2006, 15:44

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Jaz vmes nisem imela nič pregledov, smo čakali na izvide, po izvidu pa so me takoj vzeli. Na izvid sem čakala dobre 4 tedne.

Nevem, ali te je kaj naročil ali ne?

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

13.11.2006, 16:01

clock-img

patricija12

pencil-img

3

Tudi jaz nisem imela pri svojem genikologu nobenega pregleda, komaj da so mi materinsko knjižico dali, kajti dokler ne vedo, da je vse v redu, se jim verjetno zdijo vse preiskave brez pomena. Sama sem imela v tem srečo, da so me vključili v eno preiskavo, tako da sem vseeno imela vmes en UZ, s katerim so mi potrdili, da izgleda  ostalo (glede na to, da povečana NS lahko pomeni tudi srčno napako ali kakšno drugo razvojno napako) v redu. No, ko sem dobila rezultate AC sem bila pa pri moji genikologinji takoj na vrsti in zdaj sem redno naročena na preglede, tako kot druge nosečnice brez takšnih težav.

clock-img

13.11.2006, 16:03

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Pojdi/naroci se h G in verjemi, da bo vse OK. Kaksnih bistvenih preiskav vmes ni, sele nekje ok 20tedna so morfologija, toxo test,.... upam,d abo vse OK in da se bos v veselem pricakovanju

clock-img

14.11.2006, 07:48

clock-img

KK

pencil-img

29

ja vse bo v redu, ti kr počakaj do izvidov potem pa k zdravniku

clock-img

14.11.2006, 07:50

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

KK vse bo v redu, probaj misliti pozitivino, tudi mene je stiskalo vse do poroda, ker kljub temu, da je bila AC v redu, so me dvojno čekirali do konca, to je bila zame prava živčna vojna.

Boš videla, da vse bo v najlepšem redu. Mislim nate in na tvojo pikico.  

clock-img

14.11.2006, 07:52

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Joj, se opravičujem, sem mislila, da je avtor posta KK, torej brez zamere:)

Skratka, tebi je bilo namenjeno anonimna.

clock-img

14.11.2006, 07:53

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Izvid aminocinteze ni nič povezan z ostalimi pregledi,ki jih je potrebno opraviti.Sicer pa te ginekolog sam naroča oziroma svetuje kdaj prideš na pregled.Ne vem kam hodiš,ampak govorim za prakso v Lj.-Leonišče.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem