writing-img

ampule Gonal-f

clock-img

03.02.2010, 19:12

clock-img

trolika

pencil-img

8

Pozdravljene!
Sem v postopku inseminacije, in za spodbujanje rasti foliklov imam predpisano teapijo z zdravilom Gonal-f.
Na žalost je bilo danes na UZ ugotovljeno, da se ne odzivam na zdravilo in so mi povečali dozo zdravila. user posted image   V petek, torej čez dva dni, imam ponovno UZ.
Zanimajo me vaše izkušnje s tem zdravilom, in če je katera bila v podobni situaciji, kakšen je bil nadaljni postopek?
Hvala za odgovor.

clock-img

04.02.2010, 13:47

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Sama sem bila v postopku ISCI...
Isto so bili folikli premali in so mi povečali dozo. V treh dneh so lepo zrastli in bili pripravljeni na punkcijo (iz 11 so eni  zrastli na 20 ali pa še več).

clock-img

04.02.2010, 13:49

clock-img

talika81

pencil-img

2233

če so ti povečali dozo, se zna zgodit, da se bo to poznalo pri velikosti.

drugače ti pa svetujem, da za lepšo in bolj učinkovito rast foliklov vsak dan spiješ malo piva, za boljšo kvaliteto pa kako jajčko več poješ. boš videla, da pomaga.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

05.02.2010, 20:17

clock-img

trolika

pencil-img

8

No, danes pri ultrazvoku tudi žal nič spodbudnega. Povečali so mu dozo (dvakratno začetni), upam, da bodo folikli do ponedeljka dovolj veliki, drugače pa ...........zopet naslednjič.
Bom pa v teh dneh upoštevala tvoj nasvet Talika, škodit ne more. Hvala.

clock-img

07.02.2010, 11:21

clock-img

talika81

pencil-img

2233

probaj. sej nimaš kej za izgubit.

pa poročaj, kako se je končalo vse skupaj. navijam zate. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

07.02.2010, 15:47

clock-img

trolika

pencil-img

8

Hvala za podporo.

clock-img

08.02.2010, 10:23

clock-img

trolika

pencil-img

8

Folikli so, na srečo, zrasli.user posted image   Največji je 15x17, tako, da jutri stopka, v četrtek insemenacija, potem pa .........držimo pesti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem