writing-img

androlog

clock-img

26.08.2009, 10:07

clock-img

Anonimen

Lahko poveste kater je dober androlog v LJ? Mora imeti moj napotnico njegove osebne zdravnice ali moje ginekologinje?

Hvala.

clock-img

26.08.2009, 10:29

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

moj partner je dobil napotnico za androloga od svoje osebne zdravnice, verjetno bo pa zdravnica tudi potrebovala nek dokument, da ga bo lahko napotila. v mojem primeru sem napotnico dobila iz neplodnostne ambulante.
dr. Drobnič je njegov androlog, vem, da je dober. drugega pa ne poznam.

clock-img

26.08.2009, 10:44

clock-img

Anonimen

Hvala.

Nopotnico za neplodnostno si dobila pa od svoje ginekologinje? Midva sva namreč šla na spermiogram na lastno pest, zdaj pa ne veva, kje naj začenva, da sproživa ta proces.

clock-img

26.08.2009, 11:10

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

ja, napotnico za neplodnostno sem dobila od svoje G, ker mi že tri leta ne uspe zanositi.
če vama po enem letu ali še več še vedno ni uspelo, ne izgubljaj časa in se čimprej naroči pri svoji G.

clock-img

26.08.2009, 11:22

clock-img

Anonimen

mah midva se trudiva manj kot leto, samo sva šla na lastno pest  za vsak slučaj na pregled za spermiogram, ki je pa tako slab, da je pušenjak rekel,da brez pomoči ne bo šlo zanosit. Tako da bova zdaj stopila v akcijo, da začnemo s postopki.

clock-img

26.08.2009, 12:03

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

ajoj user posted image  moj ga je opravil že lani v postojni, vendar ga je moral opraviti še enkrat, ker v neplodnostni zahtevajo svoje izvide. takrat je imel spermiogram ok, upam, da bo zdaj tudi.

kar čimprej potem v akcijo, kakor jaz vem, potem pri vama pride v poštev ICSI. naj vama čimprej uspe, srečno!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem