writing-img

angel sound

clock-img

04.01.2011, 16:14

clock-img

UOBERC

pencil-img

134

to je tista napravica, ko slišiš otrokov srček in gibe! Kaj menite in, če kaj veste ali tudi kaj škoduje oz. povejte vse kar veste! hvala

clock-img

04.01.2011, 19:29

clock-img

zvezdica1980

pencil-img

111

Tudi mene so zastrašili, da to škoduje plodu, pa sem osebno vrašala Pušenjaka, ki mi je lepo razložil da so te naprave 100% varne za otroka in naj se ne obremenjujem s tem. Naj uporabljam po lastni želji. Tako da jaz sem zelo zadovoljna.

Dreams are there to show you the way. Close your eyes and find out what they are trying to say. Love is just a second away. Make that magic rule, let the miracle stay...

clock-img

05.01.2011, 15:09

clock-img

olimia

pencil-img

674

Kaj menite in, če kaj veste ali tudi kaj škoduje oz. povejte vse kar veste!

pa saj potem bi škodovalo tudi poslušanje srčka z napravico ki jo imajo ginekologi na pregledih - deluje na isti princip.
Te reči so varne in kot je rekla predhodnica - uporabljaj po lastni presoji. Jaz ga prvič nisem imela, sedaj ga imam- in mi ni niti malo žal, saj tudi prvorojenka posluša dojenčka v meni.

clock-img

05.01.2011, 15:19

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

ne škoduje. Kaj menim-brezveze

clock-img

06.01.2011, 10:14

clock-img

mayci

pencil-img

2322

V prvi nosečnosti ga nisem uporabljala, ker jih še ni bilo na našem tržišču, v drugi pa, predvsem zaradi prvorojenca. user posted image
Se pa splača kupiti rabljenega, ker so novi za moje pojme veliko predragi...

Lepo je biti mamica.. :))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem