writing-img

angel sound kje kupiti

clock-img

04.10.2008, 10:51

clock-img

drevozivljenja

pencil-img

224

pozdrav.hitro povejte kje bi lahko kupila angel sound?v dm-u?bi lahko bil?ali?v kakšno trgovino naj grem?

clock-img

04.10.2008, 11:20

clock-img

klavdiy4

pencil-img

606

čaw,...

V DM-ju ga nisem zasledila...sama sem ga naročila prek spletne trgovine baby center...Drugače pa ga lahko kupiš v Pikapolonici, Baby centru,....(otroških trgovinah)...

lp

clock-img

04.10.2008, 15:52

clock-img

lex

pencil-img

6532

prodaja ga julijka z imenom zimska

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

04.10.2008, 16:46

clock-img

Čakajoča

pencil-img

281

Pozdravljena!

V DM-mu ga sigurno nimajo!

Najbolj ga prodajajo v Baby centru! JAz sem dala za njega 60€! Potem pa sem ga zasledila v Toysu v Grazu za 30€! Vendar se mu ne reče Angel sound, ampak malo drugače! Je pa popolnoma enak!

clock-img

05.10.2008, 13:39

clock-img

ema111

pencil-img

480

Jaz ti priporočam, da kupiš rabljenega, ki jih prodajajo na tem forumu mamice, poglej med male oglase. Sama sem tudi kupila takega in zelooo zadovoljna, pa še prišparala sem!user posted image

clock-img

05.10.2008, 13:49

clock-img

ema111

pencil-img

480

Sem se še spomnila, poglej na mama.si, pod otroško opremo, tam je tudi veliko za prodat in kupit stvari, mogoče še kaj ceneje in  mogoče kaj najdeš!

LP

clock-img

06.10.2008, 09:59

clock-img

5ra_28

pencil-img

1046

Kot so ti napisale...imajo ga v Baby centru in Pikapolonici. Stane pa 69 €. Pa nikoli ni v akciji. V Avstriji pa ga imajo v Toysu (kot ti je napisala ena prej), pa v Lutzu ali Kiki, stane pa 29 €, reče pa se mu Bebe sound. Pa je ista zadeva. Sam naši nabijejo cene. Ali pa kupi rabljenega. Ne boš nič izgubila, če ne boš imela novega.

Končno smo trije:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem