writing-img

angina

clock-img

08.05.2007, 15:38

clock-img

sanci

pencil-img

81

Pozdravljene, sem v 24.tednu nosečnosti, in malce razmišljam za nazaj kako je bilo v prvih 3 mesec in me nekaj zanima in sicer: med drugim in tretjim mesecem sem dobila grozno angino in ker vročina ni padla pod 38 stopinj, sem morala 2 tedna jemati Ospen, poleg tega pa sem v tistem času še malce krvavela, tako sem poleg Ospena še jemala Dabroston. Zanima me, če je verjetnost, da bi glede na to, da se dojenčku v prvih 3 mesecih razvijajo možgani, ali bi lahko to pustilo kakšne posledice. Saj vem, da za 100 %nihče ne ve, ampak sprašujem predvsem zaradi tega, da mi bo malce lažje in ne bom cel čas premišljevala še na to. Da pa ne bom govorila samo negativno, vam moram povedati da je moj fantek tako živ v trebuščku, in komaj čakam ko me kaj zabrca.user posted image
Hvala vsem za nasvete

Sanči

clock-img

08.05.2007, 16:36

clock-img

mamuška

pencil-img

758

Sama sem in jemljem dabroston, ospen pa sem jemala v nosečnosti zaradi vnetega modrostnega zoba. Otrok se je rodil zdrav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem