cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

angina

clock-img

18.12.2009, 15:38

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

ali je nalezljiva????soseda ima 2otroka.mala je v  vrtecu fasala angino.sedaj pa še 4mesečni fantk..pa me zanima če je nalezljivo?'da  nebi še kaj k nam prinesli.jaz mislim da je nalezljivo,mamica pa trdi da niuser posted image

clock-img

18.12.2009, 15:40

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

ja je.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

18.12.2009, 15:46

clock-img

bina30

pencil-img

526

Ja, če je dojenček "fasal" angino (verjetno od ta večjega, ki je v vrtcu in jo je očitno tam "fasal" od koga) je potem že nalezljivo, ali se ti ne zdi?

clock-img

18.12.2009, 15:47

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

hvala.potem so moji sumi upravičeniuser posted image ...ma ona govori da ni..ker tud tast jim nekaj pomaga tam pri hiši..a lahko on kako prenese z rokami na naše otroke?res nebi rada da zbolijouser posted image

clock-img

18.12.2009, 15:58

clock-img

bina30

pencil-img

526

Seveda lahko, vendar lahko tudi ti, če recimo greš po nakupih in prijemaš nakupovalne vozičke, ki jih je prijemalo že ne-vem-koliko ljudi pred tabo in si ne umiješ rok, ko prideš domov in evo.... Otrok pa lahko take bolezni stakne bodisi v vrtcu bodisi pri zdravniku, če da v usta kako igračko.....milijon možnosti.
Tako, da ne preveč paničarit in izolirat otrok, ker lahko bolezni staknejo povsod.

clock-img

18.12.2009, 16:02

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

kako dolgo pa traja ta nalezljivost??

clock-img

18.12.2009, 16:04

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

angina je nalezljiva prva 2 dni od okužbe... tako je meni rekla zdravnica...seveda virusna angina.... za bakterijsko ne vem...

clock-img

18.12.2009, 16:19

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

IZVIRNO SPOROČILO: bina28

Seveda lahko, vendar lahko tudi ti, če recimo greš po nakupih in prijemaš nakupovalne vozičke, ki jih je prijemalo že ne-vem-koliko ljudi pred tabo in si ne umiješ rok, ko prideš domov in evo.... Otrok pa lahko take bolezni stakne bodisi v vrtcu bodisi pri zdravniku, če da v usta kako igračko.....milijon možnosti.
Tako, da ne preveč paničarit in izolirat otrok, ker lahko bolezni staknejo povsod.

ja vem.samo zakaj bi po nepotebnem bili bolani?živimo na vasi,ne hodimo po trgovinah-ne velikih...mali je v 3leta bil 2krat betežen..in ne bi rada da mi pred prazniki zbolijo.še posebej ne tamala(9)mesecev...ker gnojna angina je hudauser posted image

clock-img

20.12.2009, 10:03

clock-img

dushka

pencil-img

254

Jaz imam že en teden gnojno angino. Sem bila zelo boga. Me pa tudi skrbi, da ne bi okužla mojo punčko. Si pa redno umivam roke, zračim.

clock-img

21.12.2009, 11:14

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

Če ne bi blo nalezljivo potem bi bli v vrtcu vsi zdravi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem