writing-img

angleška metoda zanositve

clock-img

24.04.2007, 11:23

clock-img

Anonimen

oz. izračuna ovulacije glede na položaj lune. Mi lahko katera pomaga - kako se imenuje? Ima katera link? Hvala.

clock-img

24.04.2007, 12:33

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Ja www.lunarium.co.uk. Mislim, da je pravi.
LP

lana38

clock-img

24.04.2007, 12:34

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Na Jonas method moraš iti, ko ti odpre stran.
LP

lana38

clock-img

25.04.2007, 16:51

clock-img

Anonimen

Hvala, punce. A je že katera zanosila s pomočjo te metode? Jaz sem zdaj računala, pa naj bi bil ugoden čas 13. 5. takrat pa bom glih imela menstruacijo oz. bom dan ali dva pred njo?!

clock-img

25.04.2007, 17:44

clock-img

torcica

pencil-img

349

Pozdravljene,

Tudi meni se izračun za celo leto prekriva z menstruacijo user posted image . Ampak res ne razumem, kako lahko vseeno zanosiš, kljub temu da ni čas ovulacijeuser posted image  

clock-img

25.04.2007, 18:50

clock-img

Anonimen

To je larifari user posted image

clock-img

25.04.2007, 19:19

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

IZVIRNO SPOROČILO: Kristina

To je larifari user posted image

pomoje tudi...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

25.04.2007, 20:10

clock-img

curkica

pencil-img

284

torcica - glih v tem je finta te metode; položaj lune in ovulacija se morata pokrivati, takrat je baje najbolj "ugoden" čas za zanositev.

clock-img

25.04.2007, 21:26

clock-img

Anonimen

A sem jaz prav prebrala, da če pade označen dan na dan menstruacije, da je možnost zanositve zelo velika?!user posted image

clock-img

25.04.2007, 21:30

clock-img

Anonimen

Meni pride ravno na dni ko imam Muser posted image
In ja, jst sem tud prebrala da je kao če je na dan M možnost zanositve zelo visokauser posted image

clock-img

26.04.2007, 06:22

clock-img

Anonimen

No pupe, ktera tolk verjame v to, pa naj gre med M seksat in pole nič več in bomo videli ali je larifari ali neuser posted image user posted image . NO meni je to čist mim, kaj si vse folk ne zmisli, pa da ti določi za celo leto spol, pa še mentalno in fizično invalidnostuser posted image , sem mi zdi, da je ta ki je to sestavljal rojen ravno, ko je imel številko 5user posted image .
Še vedno bo vešega otročka zaplodil mož in nobena lunauser posted image . Luna vama je lahko le kot pripomoček k romantiki, morje, plaža, luna, zvezde in samo vidva tam nekje za grmovjemuser posted image . Torej izkoristite luno, ne bo vam žal, luna je zakonuser posted image user posted image

clock-img

26.04.2007, 07:17

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Jaz sem prvič zanosila, ko sta se mi lunarna in prava O res pokrivali. Drugič in tretjič pa ne. Ne vem, če je res kaj na tem. Če bi bilo, bi morala že lani julija in avgusta biti user posted image . Pa sem še čakala do aprila 2007, ko sploh nista bili skupaj.user posted image
LP

lana38

clock-img

26.04.2007, 07:49

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Ne vem, če je res kaj na tem....je bilo pa zanimivo, ker nekaj časa nisem zanosila in seveda potem prebereš vse kar najdeš. Tako sem si jaz to izračunala, v naslednjem mesecu sta se mi lunina in moja O prekrivali in res sem zanosila v tem mesecu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem