writing-img

anonimneži:)

clock-img

02.01.2007, 21:05

clock-img

sony02

pencil-img

8

Ze nekaj ćasa prebiram na tem foromu razne debate,in zdaj sem se odlocil da se tudi včlanim čeprav sam ne spadam sem,kajti sem samski ker sem se locil po parih letih zakona,zato si tudi krajšam čas na tem portalu imam eno vprašanje zanima me zakaj samo anonimneži postavljajo taksna vprasanja in ne razumem zakaj se skrivajo,mislim zelo zalostno da smo ljudje tako zaprti vase in ne upamo spregovoriti na glas,ko pa je v koncni fazi vsako vprasanje normalno in logicno da imamo vsi svoje fantazije,tudi jaz vendar ne vidim pomena da bi se skrival.

clock-img

02.01.2007, 21:39

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: sony02

zakaj samo anonimneži postavljajo taksna vprasanja in ne razumem zakaj se skrivajo,.

TO se sprašujem tudi jaz. Pa to z vrpašanji bi še šlo, ena so pač bolj delikatna ali pa jih ljudje jemljejo kot takšne. Najboj zanimivo pa je brati anonimne, ki so včasih zelo rade napadale in žalile. Teh (anonimnim oz žaljivk) sedaj ni več, ker se kot anonimni lahko vpišeš samo na določenih forumih, drugače pa gre samo z vzdevkom.

TOrej sony02(-boy), dobrodošel med čvekami....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

02.01.2007, 21:40

clock-img

G in T

pencil-img

953

Jaz se ne skrivamuser posted image

clock-img

02.01.2007, 21:53

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jaz pa mislim, da se vmes kdo malo dela norca, ko postavijo kakšno amatersko vprašanje na nivoju 12 letnega otroka, pa baje da dandanes že ti seksajo user posted image

Včasih pa verjetno vprašanje res pod anonimno postavi nekdo, ki je znan pod svojim nickom enostavno zato, ker mu je nerodno.
Tu se nas namreč ogromno pozna in ljudje se spoprijateljijo in valda je potem enemu ki se kaže v neki super podobi nerodno napisati, da ima težave v spolnosti, ker bi s tem kazil svojo podobo, ki jo je ustvaril.
Tak ti je to, simpl kot pasulj.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

03.01.2007, 10:04

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

12 letnega otroka, pa baje da dandanes že ti seksajo user posted image

Aaaaaaaaaaaaaaa, ne serji. Me bo kap.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A veš koliko je star moj mulcuser posted image user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat še nisem pripravljena na naziv babi user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

03.01.2007, 12:03

clock-img

Sita

pencil-img

926

Pač še ni nihče ustvaril nicka samo zato, da bi te provociral in imel za norca. Ko pa to doživiš, pa postaneš malo previdnejši, kaj lahko poveš javno.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

03.01.2007, 12:49

clock-img

Anonimen

Tolaži se z dejstvom, da si ti pač pogumen za ta vprašanja.user posted image

Men je čist vseeno, če me ima, da odgovorim, bom tud takim, ki se skrivajo v ozadju.

clock-img

03.01.2007, 19:04

clock-img

Anonimen

Ze nekaj ćasa prebiram na tem foromu razne debate,in zdaj sem se odlocil da se tudi včlanim čeprav sam ne spadam sem,kajti sem samski ker sem se locil po parih letih zakona,zato si tudi krajšam čas na tem portalu imam eno vprašanje zanima me zakaj samo anonimneži postavljajo taksna vprasanja in ne razumem zakaj se skrivajo,mislim zelo zalostno da smo ljudje tako zaprti vase in ne upamo spregovoriti na glas,ko pa je v koncni fazi vsako vprasanje normalno in logicno da imamo vsi svoje fantazije,tudi jaz vendar ne vidim pomena da bi se skrival.

Sprašujem se kako človeku uspeva sestaviti tako dolg stavek user posted image  

clock-img

04.01.2007, 15:24

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark
Sprašujem se kako človeku uspeva sestaviti tako dolg stavek user posted image  

Nič lažjega kot to! Delaš se, da maš na razpolago sam eno piko in le to klofneš takrat, ko misliš, da si vse povedal...pa je!

clock-img

17.01.2007, 21:44

clock-img

žirafica

pencil-img

229

Zato, ker niso vsi tako free kot tiuser posted image  Pa ker se na drugih forumih pogovarjajo o svojih otrocih, partnerjih, pa ker se veliko grupic tukaj tudi osebno pozna....

clock-img

17.06.2007, 15:13

clock-img

ašun

pencil-img

528

Tudi jaz se sprašujem, zakaj so tu več ali manj anonimneži. Mogoče zato, ker so vprašanja provokacije?

clock-img

17.06.2007, 15:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Aaaaaaaaaaaaaaa, ne serji. Me bo kap.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A veš koliko je star moj mulcuser posted image user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat še nisem pripravljena na naziv babi user posted image

Tanika, bo treba kondome začet kupovat namesto čokoladeuser posted image

clock-img

17.06.2007, 17:33

clock-img

zmaj

pencil-img

104

Pri 12user posted image  V Ameriki imajo takrat že po par otrokuser posted image

clock-img

17.06.2007, 21:34

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: srček

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Tanika, bo treba kondome začet kupovat namesto čokoladeuser posted image

Mir v kurniku. user posted image  Ne me strašit. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

18.06.2007, 08:05

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

user posted image user posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

18.06.2007, 08:13

clock-img

Anonimen

Tanikaa, pa pazi, da ne dobi kakšne takšne kot je Mina1, boš takoj dobila kar tri vnuke v  kompletu! user posted image user posted image user posted image
No, čez par let seveda, ker si tud jaz še zatiskam oči, da vdanajstletniki pa še ne sexajo. user posted image

clock-img

18.06.2007, 08:16

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Tanikaa, pa pazi, da ne dobi kakšne takšne kot je Mina1, boš takoj dobila kar tri vnuke v kompletu!

ma se skušam malce umiriti, pa res ne gre no, mene še vedno daje 100/h bi še pa še pa še pašeuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

18.06.2007, 08:24

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

Tanikaa, pa pazi, da ne dobi kakšne takšne kot je Mina1, boš takoj dobila kar tri vnuke v kompletu!

ma se skušam malce umiriti, pa res ne gre no, mene še vedno daje 100/h bi še pa še pa še pašeuser posted image user posted image user posted image .

ma mislim, da je zdele tak čas. sej mene tudi razganja 200/h. se to dogaja že ene par mescov.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

18.06.2007, 08:26

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

ma mislim, da je zdele tak čas. sej mene

samo je hudo veš, če tisti ni glih vedno na dosegu roke in tako, jaz bi imela vedno nekoga na stand byu, pa še koga v rezervi, res je hudouser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2007, 08:27

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

ma mislim, da je zdele tak čas. sej mene

samo je hudo veš, če tisti ni glih vedno na dosegu roke in tako, jaz bi imela vedno nekoga na stand byu, pa še koga v rezervi, res je hudouser posted image user posted image user posted image

ma sej je veliko pripomočkov za hitro potešitev. vse se uredi, če so želje res že čisto na meji...
ha, ha, ha,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2007, 08:28

clock-img

purple

pencil-img

1897

Ja zgleda da čas za razgajanje.

Tanika ti pa se ne sikiraj, tud moj tavlek je star dvanajst let, pa še zaenkrat ne kaže znakov da bi bil aktiven, raze tega da včasih gate mal trde in namest bele....user posted image

clock-img

18.06.2007, 08:32

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

IZVIRNO SPOROČILO: purple

Ja zgleda da čas za razgajanje.

Tanika ti pa se ne sikiraj, tud moj tavlek je star dvanajst let, pa še zaenkrat ne kaže znakov da bi bil aktiven, raze tega da včasih gate mal trde in namest bele....user posted image

o a more mene potem tudi že začet mal skrbet. tudi moj tavelk prihaja v 12.leto. bi bilo pa še mal prehmal. no, ga za enkrat še lahko "krotimo". so samo še na simpatijah. ZAENKRAT

clock-img

19.06.2007, 07:28

clock-img

purple

pencil-img

1897

Slej ko prej jih bomo morale spustiti iz gnezda. Upam da čim pozneje.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem