writing-img

anonimnost

clock-img

17.12.2007, 23:35

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

mene pa zanima kak lahk objavim kakšno temo kot anonimen uporabnik, ker na začetku  se morm prijavt da lahk sploh odgovarjam na teme. Se opravičujem ampak sem nova tle na forumu. Hvala

clock-img

18.12.2007, 00:20

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: miniko

mene pa zanima kak lahk objavim kakšno temo kot anonimen uporabnik, ker na začetku  se morm prijavt da lahk sploh odgovarjam na teme. Se opravičujem ampak sem nova tle na forumu. Hvala

Imas okencek zraven nicka, pod vrhom sporocila, ki ga pises. Sicer ti uporabo anonimnosti odsvetujem, ce nisi pripravljena biti vse najslabse, ker si anonimna.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

clock-img

18.12.2007, 00:55

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

hvala ti

clock-img

18.12.2007, 10:03

clock-img

natalia

pencil-img

1423

Imas okencek zraven nicka, pod vrhom sporocila, ki ga pises. Sicer ti uporabo anonimnosti odsvetujem, ce nisi pripravljena biti vse najslabse, ker si anonimna.

mislim, ti si pa res obremenjen.user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

18.12.2007, 10:28

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

IZVIRNO SPOROČILO: miniko

A dej ga user posted image

Če ima ženska pač delikatno vprašanje, je "kljukica" na anonimno čisto prava rešitev user posted image

miniko, ti kar pogumno uporabi to opcijo, vsak jo kdaj pa kdaj.

clock-img

18.12.2007, 11:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
vsak jo kdaj pa kdaj.

To pa ne bo držalo, jaz tega ne uporabljam.. Stojim za svojimi besedami, pa najsi bodo grde ali lepe, to sem jaz!user posted image

P.S. Miniko, anonimnost je na voljo na določenih forumih, se pravi tukaj, pa mislim, da nosečnost, pa zanositev, nimam pojma... user posted image

clock-img

18.12.2007, 11:17

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

vsak jo kdaj pa kdaj.

To pa ne bo držalo, jaz tega ne uporabljam.. Stojim za svojimi besedami, pa najsi bodo grde ali lepe, to sem jaz!user posted image

O, jaz sem bila pa nekaj časa lepo anonimna, ker nisem hotela, da bi se prehitro izdala glede ponovne nosečnosti user posted image

Pa če bi spraševala recimo o sramnih ušeh, bi bila tudi anonimna, priznam user posted image

Kar še ne pomeni, da bi anonimnost uporabljala, ker ne bi znala stati za svojimi besedami.

clock-img

18.12.2007, 11:18

clock-img

Anonimen

Ja no, to pa ja, za to je pa treba biti anonimen, ker mene bi bilo sram user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

18.12.2007, 11:22

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

haha

clock-img

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Ja no, to pa ja, za to je pa treba biti anonimen, ker mene bi bilo sram user posted image  user posted image  user posted image

A si vidla, da se midve čisto lepo razumeva user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

A si vidla, da se midve čisto lepo razumeva user posted image user posted image

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem