writing-img

antibakterijski robčki

clock-img

03.11.2005, 20:55

clock-img

Anonimen

Ali obstajajo kaki robčki za brisanje rok otrokom, ki so antibakterijski oz. dezinfekcijski?
Jih rabim za daljše potovanje, ko bo moj sin zagotovo vse letališče in razne čakalnice prelazil in preplazil. user posted image

clock-img

03.11.2005, 20:58

clock-img

Anonimen

Ja, seveda obstajajo. Po moje povsod po drogerijah. Jaz sem jih poleti kupila pomotoma, ker so bili najcenejši. Joooj, me je rita pekla.user posted image

clock-img

03.11.2005, 21:14

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

ravno pred kratkim sem jih v Mercatorju kupila...

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

04.11.2005, 00:30

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Nekaj časa nazaj sem kupila ene robčke v Muellerju.Od Buebchna.Zloženi so tako kot robčki za rito brisat.So malo bolj mokri in malo več jih je noter.Pa mislim,da tudi dragi niso bili ne vem kaj.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

04.11.2005, 07:20

clock-img

alenkapk

pencil-img

159

Ja, obstajajo tudi robčki (mislim, da jih je edini naredil Ecolab - da jih jst poznam), vendar ti priporočam, da jih greš nabavit v kako lekarno. Problem pri robčkih je, da na njih ni dovolj razkužila za roke (najmanj 3-5 ml ga mora bit), da bi bilo le-to lahko uspešno (čeprav so otroške rokice res majhne). Verjetno bi bilo bolje, da vzameš alkoholno razkužilo v plastenkah. Itak pa bodi pozorna, da niso robčki za razkuževanje površin (ti so v stalni praksi), ampak za roke. Pa ne pozabit umivat roke (če so umazane, razkužilo ne bo imelo posebnega učinka).

Papa in lepo potovanje!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem