writing-img

anticelulitne kreme

clock-img

04.04.2005, 15:57

clock-img

kathy

pencil-img

96

Pozdravljene :nosecka:

Mene pa zanima ena informacija:
Noseča sem 18t in glede na to, da prihaja poletje in čas kratkih hlač in kril me zanima, če v času nosečnosti kakorkoli škodijo anticelulitne kreme (za mazanje po nogah)?
Prosim pomoč, ker je kriza:((

Pa lep pozdrav

clock-img

04.04.2005, 16:05

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Žal te moram razočarat, nobena krema ne pomaga, smrk, tudi jaz sem taka kot pomaranča.
:((:((:((:((:((:((

LP Tia74

clock-img

04.04.2005, 16:09

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Nič ne škodijo, pomagajo pa ravno tak ne!

clock-img

04.04.2005, 16:14

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Men je pa sestrična rekla, da škodijo...se ni smela mazat med nosečnostjo...:zmeden:

Lp:muca:

clock-img

04.04.2005, 16:28

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Celulit se v casu nosecnosti nalaga zaradi delovanja hormonov, tako da tu nobena krema ne pomaga.
Ne vem ce kaj skodi, ampak ce ne pomaga , potem se je res breze veze mazati,ne? :zmeden:
Sem pa ze na forumu zasledila, da so punce napisale, da so jim v lekarni odvetovale uporabo takih krem med nosecnostjo, ker naj bi bile kreme prevec agresivne.

Lp, Naja :nosecka: se 7 dni

clock-img

04.04.2005, 17:13

clock-img

Elena B

pencil-img

51

Ciao!
Pred nosečnostjo in v nosečnosti sem imela ogromno težav s celulitom, ki je po porodu skoraj izginil(dojenje in ciklus masaž za pospešitev krvavitve). Ne vem če kreme pomagajo... Svetujem ti dobre in kvalitetne masaže kakšen mesec po porudu.

clock-img

04.04.2005, 18:33

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Probaj se raje vsak dan s sisalovo rokavico zmasirat preden greš pod tuš - kar pošteno, da ti koža pordi. Po mojem je boljši efekt kot kreme, pa ziher ni nevarno...

clock-img

04.04.2005, 18:59

clock-img

india

pencil-img

5342

Med nosečnostjo ni priporočljiva uporaba anticelultnih krem, uporaba nekaterih je celo škodljiva, saj prehajajo kemikalije iz njih skozi kožo direktno v kri.
Po porodu in v teku dojenja prav tako ni priporočljiva takojšnja uporaba takih krem, je pa zelo dobro izmenično tuširanje hladna topla voda in masaža z masažnimi rokavicami in mandljevim oljem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem