writing-img

antidepresivi

clock-img

06.02.2009, 10:36

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Nekaj me zanima. Med jemanjem antidepresivov se mi je precej povišala telesna teža.Zdaj sem jih nehala jemati, lahko pričakujem, da se bo zadeva kaj normalizirala?, nikoli prej nisem rabila hujšati, paziti kaj jem, vedno sem imela idealno težo zame.
Ali bom morala zdaj ful pazit kaj bom pojedla, ali se bo stanje normaliziralo?
Hvala za vsako izkušnjo.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

06.02.2009, 18:53

clock-img

Čupka

pencil-img

666

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Nekaj me zanima. Med jemanjem antidepresivov se mi je precej povišala telesna teža.Zdaj sem jih nehala jemati, lahko pričakujem, da se bo zadeva kaj normalizirala?, nikoli prej nisem rabila hujšati, paziti kaj jem, vedno sem imela idealno težo zame.
Ali bom morala zdaj ful pazit kaj bom pojedla, ali se bo stanje normaliziralo?
Hvala za vsako izkušnjo.

Jaz se nisem znebila odvečne teže, ki je bila posledica depresije in antidepresivov 2 leti. Šele sedaj, ko sem se spravila na ločevalno, sem stresla kilce iz sebe. Je pa res, da sem se takrat, ko sem fasala depresijo, prenehala ukvarjat s športom in do sedaj nisem bila zelo aktivna. Če bi športala, sigurno ne bi bilo krize.

clock-img

06.02.2009, 21:04

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

hvala,... očitno bo treba res začet ornk športat user posted image

clock-img

07.02.2009, 06:53

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

ne, ostali so

You can't fix stupid.

clock-img

07.02.2009, 15:57

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

joj user posted image

clock-img

10.02.2009, 17:30

clock-img

Abbott

pencil-img

145

Antidepresivi ti nabijejo kilažo - to so stranski učinki. Ne vem, zaradi česa, ampak nekako, kako delujejo. Samo gibaj se, pa bo!!!!!!!!!!!

clock-img

11.02.2009, 10:05

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

ODVISNO. jaz sem shujšala in tiste teže nikoli več nazaj pridobila. je bil sigurno sklop pravih ad-jev in tega, da so mi zares pomagali, ker sem spremenila načine vedenja in delovanja. sem pa jemala cipralex in se lahko samo sebi zahvali, da nisem pristala na paroxat, katerega mi je douhtar predpisal, k so bli katastrofa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem