writing-img

antivirusni program - kateri?

clock-img

29.02.2008, 20:03

clock-img

taly82

pencil-img

299

Živjo

Imam en problemček, ki ga nikako ne morem sama rešiti, sem že poskušala in ne gre in ne gre..

V glavnem, ko sem kupila računalnik, sem zdraven dobila antivirusni program Norton za pol leta, po preteku pol leta so mi ga ukinili. Takrat so se mi začele pojavljati težave. user posted image  

E-maili mi več ne prihajajo v Inbox, podrla se mi je povezava za wireless, prej sem imela zaščiteno, zdaj mi to sploh ne dovoli več, lahko imam samo odprto brez zaščite povezavo za internet - torej open conection.

Ker predvidevam, da so problemi samo zato, ker nimam več antivirusnega programa, bi vas prosila, če mi predlagate kateri je najboljši izmed tistih, ki jih lahko dobim preko interneta Zastonj, če ima kdo kakšen link bi bila še bolj vesela.

Enega sem potegnila dol iz interneta, če kdo pozna Avira AntiVir samo ni nič bolje.

Ali moram nastaviti zaščito na novo v antivirusnem programu ali v Outlooku v nastavitvah, prav tako me zanima za wireless.

Prosim za pomoč.. če kdo kaj več ve...

Hvala že vnaprej

clock-img

29.02.2008, 20:07

clock-img

piamaria

pencil-img

523

priporočam BitDefender, kar naloudaj ga, je pa best.user posted image

clock-img

29.02.2008, 20:09

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

NOD32

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

29.02.2008, 21:19

clock-img

anča banča

pencil-img

39

jaz uporabljam avast
evo link:
http://www.avast.com/eng/download-avast-home.html

ga samo inštaliraš, potem te vpraša za geslo- zrven gesla klikneš da si nov uporabnik oz registration, potem te vrže na net, kjer utipkaš e mail, oni ti pošljejo geslo, ga prelepiš in deluje. ne rabiš nič nastavljat.
po enmu letu uporabe dobiš e-mail, kjer te vprašajo, če ga še želiš uporabljat. če ga želiš, likneš na povezavo katero ti pošljejo, zopet otipkaš e-mail, dobiš geslo in ga lahko uporabljaš naprej

< Sporočilo je popravil anča banča -- 29.2.2008 21:31:32 >

clock-img

29.02.2008, 21:29

clock-img

Anonimen

E-maili mi več ne prihajajo v Inbox, podrla se mi je povezava za wireless, prej sem imela zaščiteno, zdaj mi to sploh ne dovoli več, lahko imam samo odprto brez zaščite povezavo za internet - torej open conection.

Tole nima veze z antivirusnim (no ima, delno), ampak z nastavitvami.
Za zaščito pa imam jaz Avast.user posted image

clock-img

29.02.2008, 22:26

clock-img

Lolypop

pencil-img

156

Najboljši je avast! user posted image pa še zastonj je. Ti je že anča banča dala link.
Pa še en dobronameren nasvet - ne uporabljaj Outluka ampak poštni predal odpiraj direktno na serverju. Tako ti ne bo naložilo gor vsega spama in virusov, pa še hitreje gre.user posted image

Carpe diem.

clock-img

01.03.2008, 08:16

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

NOD32 z licenco za 1 leto.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem