writing-img

aparthotel rosa

clock-img

30.11.2009, 07:53

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Pozdravljeni,

bili smo že v Olimjah in tudi v Aparthotelu Rosa smo že bili. Vendar smo bili v malem apartmaju, sedaj pa me zanima tisti apartma, ki je v 2. nadstopjih z dvema spalnicama.

Je katera bila? Kakšni so tisti apartmaji? Videla sem, da so lesene stopnice- ali kaj škripajo? Smešno vprašanje, ampak, bili smo v Čatežu in so bile škripajoče stopnice iz enega v drugo nadstopje zelo moteče, saj imamo majhna otroka :).

Hvala za info!

Lep dan!

clock-img

18.12.2009, 18:49

clock-img

neli04

pencil-img

88

IZVIRNO SPOROČILO: modrooka

Pozdravljeni,

bili smo že v Olimjah in tudi v Aparthotelu Rosa smo že bili. Vendar smo bili v malem apartmaju, sedaj pa me zanima tisti apartma, ki je v 2. nadstopjih z dvema spalnicama.

Je katera bila? Kakšni so tisti apartmaji? Videla sem, da so lesene stopnice- ali kaj škripajo? Smešno vprašanje, ampak, bili smo v Čatežu in so bile škripajoče stopnice iz enega v drugo nadstopje zelo moteče, saj imamo majhna otroka :).

Hvala za info!

v apartmaju imaš spodaj velik dnevni prostor,kuhinjo in WC,zgoraj pa dve spalnici in kopalnico.stopnice ne škripajo.imaš pa v aparthotelu tudi večje apartmaje,kateri niso v nadstropju in so za pet oseb.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem