writing-img

apartma na CRO blizu plaže

clock-img

26.05.2010, 14:27

clock-img

severnica77

pencil-img

859

Pozdravljene,

bila bi zelo vesela, če bi mi prilepile linke kakšnih apartmajev, ki so čisto blizu plaže (plaža je zaželjeno peščena ali prodnata) na hrvaški obali in da je mogoče na kakšnem malo mirnejšem kraju user posted image .

Vesela bi bila tudi vaših vtisov.

Hvala

clock-img

26.05.2010, 14:41

clock-img

luna_25

pencil-img

297

jaz bi bila tudi vesela če kdo priporoči kakšen dober apartma in sicer v severni ali južni dalmaciji.
hvalauser posted image

clock-img

26.05.2010, 16:13

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

bila bi zelo vesela, če bi mi prilepile linke kakšnih apartmajev, ki so čisto blizu plaže (plaža je zaželjeno peščena ali prodnata) na hrvaški obali in da je mogoče na kakšnem malo mirnejšem kraju user posted image .

No, tole pa se meni zdi misija nemogoče. Kaj takšnega iščemo že kar nekaj let, pa še nismo našli!

clock-img

26.05.2010, 17:29

clock-img

severnica77

pencil-img

859

Ja, saj ....
Ampak potem pa berem kako so nekateri uživali in po vrh vsega še imeli zase kak zalivček, nedaleč stran pa dogajanje user posted image

clock-img

27.05.2010, 09:43

clock-img

severnica77

pencil-img

859

hvala punce

clock-img

31.05.2010, 19:50

clock-img

Mana

pencil-img

194

http://www.seatouch.net/vacation/private/trizala/marinka.htm

slike so stare in je lepše kot je videti..na samem,, 4 hiše v zalivu ob vodi  mislim, da še dve hiše malo višje....v glavnem je res mir in za odklopit, za take , ki ne rabijo gužve in se radi počutijo cel dan kot da so na plaži čeprav si v app na ležalnikuuser posted image  Do Korčule mesta je 10 min z avtom.

LP

clock-img

15.06.2010, 15:18

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

severnica, zalivček zase je dejansko čisto poleg, edino dogajanje je bolj tak tak. zapelješ se v Zaton ali Zadar in dogajanja je full. raj za male otroke in full prijazni lastniki.

mi smo se meli fenomenalno. res pa da smo šli dol skupaj še z dvema paroma.

http://www.adria-apartmani.com/Ljubac/Martin/index.html

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem