writing-img

aptamil

clock-img

28.02.2009, 13:13

clock-img

vesela veselka

pencil-img

174

Dajte prosim povedati, kateri Aptamil uporabljate za novorojenčka starega 1 mesec....

Seveda sprasujem za Aptamil 1, jih je pa več vrst - eden je samo 1 (začetna formula za dojenčke, Immunofortis (GOS/FOS), drugi je Aptamil 1 ha, tretji je Aptamil 1 (brez glutena)

Opazila sem, da na enem pise ''začetno mleko'', na enem pa ''začetna formula'', zdaj pa res ne vem, kaj dati otroku?

Prosim za nasvete vse tiste, ki imate izkušnje s tem.

clock-img

28.02.2009, 13:28

clock-img

veveričica

pencil-img

343

ni pomembno katero mleko  pomembno je samo to da daš aptamil ki je primeren po mesecih za tvojega dojenčka.je pa veliko izbire ja

clock-img

28.02.2009, 14:59

clock-img

Nur

pencil-img

244

Čist odvisno kake težave ima tvoj user posted image   -če ima alergijo na gluten potem daš brezglutenskega, če veliko poliva potem daš tistega z oznako AR.
Če nima nikakršnih težav, daš navadnega.

Te pa opozarjam na dejstvo, da malo prečekiraj cene (ko sem ga jaz kupovala je bil najdražji v lekarni in najcenejši v Mullerju - razlika na škatlo je bila tudi okol 5 eur, tako, da se res splača malce pregledat cene)

clock-img

28.02.2009, 20:23

clock-img

srki

pencil-img

9222

Tako kot ti je napisala Nur.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem