writing-img

aspirator

clock-img

03.04.2007, 12:20

clock-img

pčka

pencil-img

22

Danes sem kupila aspirator Livinglab od Diafit-a. 
Zadevo sem preizkusila na svojem nosu in se mi zdi, da ne vleče ravno najbolje (baterije so nove), pa imam kar nekaj materiala v nosu......user posted image
Zanima me mnenje uporabnikov tega aspiratorja......ali je zadeva sploh funkcionira - newbie namreč v nosu niti nima toliko materiala, globje je pa cel hudič......kašlja, davi se.....poskušali smo s tisto chiccotovo ročno pumpico, fiziološko.....nekaj smo spravili ven (tudi naše in njegove živce), ampak kakšnega napredka pa ni.......
Vse upe smo polagali v ta aspirator......sedaj se mi pa zdi, da še pumpica bolje vleče kot to.....user posted image .
Kakšna ideja ?????user posted image

clock-img

03.04.2007, 12:57

clock-img

madela

pencil-img

4734

Tudi mi nismo s temi aspiratorji mogli vsega ven spravit.Šla sem v lekarno in kupila sprej za nosek z morsko vodo. Ko sem stisnila tisti sprej v nosek ga je tako žgečkalo,da je kihnil in je spravil ven več kot pa jaz z aspiratorjem.
No,pa mi nimamo tega aspiratorja kot vi,samo onega navadnega.

clock-img

03.04.2007, 13:58

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Jaz prisegam na Narhinel user posted image . Ga ne dam stran za noben denar. Potegneš ven sam, na usta (sem tudi poizkusila na sebi), moč pa uravnavaš sam user posted image .
Tega, ki imaš ti, žal ne poznam. Smo sprobali samo onega malega navadnega (Chicco) in nato nam je prijateljica svetovala Narhinel in smo z njim tako zadovoljni, da niti nismo iskali naprej. Moreš pa najprej fajn nafilat nosek (prav špricni not, ne samo 1 ali 2 kapljici) s fiziološko (BTW sterimar ipd. je ista stvar, kot fiziološka, samo drugo pakovanje), da se notri zmehča, pol pa akcija. Boš vidla, bi moglo it tudi s tvojim ven, ni hudič, da ne.

clock-img

03.04.2007, 14:14

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Najprej nos fino namoči. Po možnosti ne z Sterimarjem, ker fiziološko pod prevelikim pritiskom not špricne in lahko zabaše sinuse. Potem pa moraš nosnico, ki jo ne obdeluješ, zatisniti, da se v drugi naredi vakum in potegne 'vsebino' ven.

Pa še to, na meni tale aspirator ne dela ker imam očitno prevelik nosuser posted image

Lep pozdrav
tasika

clock-img

04.04.2007, 10:52

clock-img

L & L

pencil-img

997

Mi smo pa zelo zadovoljni s tem aspiratorjem, potegnemo vn user posted image pa pol. Prej z navadnim ni šlo nič zdej je pa to druga pesem.

Skratka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem