Mi se vrtimo v začaranem krogu.
Kakšen teden dni nazaj je bil moj mož bolan (prehlad), v začetku tega tedna je imel mali naenkrat zamašen nosek
- vendar hvala bogu nič vročine, včeraj pa mene kot strela iz jasnega začne kot
boleti grlo in komaj slino požiram...(vročine nimam nikoli)
Mali ima še vedno zamašen nosek (mu vsak dan našpricam v nosek hektoliter fiziološke), danes zjutraj pa sem mu namerila 37°C - saj vem, da to še ni vročina pri dojenčkih (kje je meja, da mu daš svečko???
)... Kljub temu sem jezna, ker se že 3 tedne filam z vitamskimi tabletami in se ful pazim, da ja ne bi zbolela (zaradi malega) zdaj pa to!
Ful sem utrujena, ni mi za jesti, nos se mi občano polni, v grlu me ne peče, le slino težko požiram - spet kakšna vrsta gripe???
Kasneje grem k zdravnici
in če mi bo dala samo žabljeve tablete (naša zdravnica ful zagovarja "naravni" način zdravljenja ), potem jo bom nekam poslala,
ker se nimam zdaj časa it njeno homeopatsko sranje (drugače pa sploh nisem proti temu) ....
Malo sem morala pojamrat...
Naš angel pa je DANES star 6.mesecev - kakšno lepo praznovanje...
Smolo imate,ni kaj.
Glede sveck in Calpola,se ne daje dokler ni vrocina visja od 38.5 stopinj.Otrokov organizem se more spopasti z vrocino.
Pa ti ne veš, da mame nimajo časa biti bolane
?
Moja 2 moška sta že 2 tedna bolna, jaz pa nimam te pravice...
Sicer pa se vročina prične pri dojenčku od 38°C dalje, zbija se nekje od 38,5 (jaz zacnem ze kar pri 38).
Naš piki se tudi zdravi z nekimi homeopatskimi granulami, ker je imel že prejšnji teden kuro antibiotikov zaradi ene druge bolezni in je ne sme ponoviti, ker je še premajhen. Tudi sama ne verjamem kaj preveč v to homeopatijo, ampak pravijo, da pomaga, le učinkuje počasneje...
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!