cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

atopijski dermatitis dodatek za nego

clock-img

02.04.2008, 23:45

clock-img

simanej

pencil-img

91

Imam vprašanje ali mogoče kdo dobiva dodatek za nego pri diagnozi atopijski dermatitis ter alergija na jace,jajčni beljak in lecitin, midva imava ti dve diagnozi vendar nikjer ne zasledim ali imaš kakpne možnosti za dodatek saj so stroški pri takem otroku kar veliki, poleg tega pa mu odgovarjajo samo ene vrste plenic, da okremah in kopelih sploh ne govorim kakšne težave imamo. Če ima mogoče kdo izkušnje s tem , se vam lepo zahvaljujem za odgovor.

lp

clock-img

03.04.2008, 06:12

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

Ne ne nobiš. mi imamo alergijo na jajca - prav tako na rumenjak in beljak in lecitin in arašide in smo dobili zavrnjeno.

clock-img

03.04.2008, 06:13

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

sem pozabila dodati - imamo tiudi atopijski dermatitis

clock-img

03.04.2008, 08:52

clock-img

ma19teja

pencil-img

186

Živjo,

žal ne dobiš. Naš večji ima AD, enake alergene + na pelode trav, mačjo dlako... - ravno včeraj sem dobila zavrnjeno tudi pritožbo. Odgovor: premalo alergenov...user posted image ??? Štejejo samo jajca+mleko+pšenica...

Lp,
Mateja

clock-img

03.04.2008, 10:43

clock-img

noe

pencil-img

982

Mi smo pa dobili.
Alergije:rumenjak, beljak, lešniki, pasja dlaka, pršica, vsi e- ji , lecitin.
Zraven imamo še bronhialno astmo (2 vpiha na dan) in atopični dermatitis.

clock-img

03.04.2008, 20:19

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Naš ma alergijo na mleko,ponavljajoče abscese,pa še fizioterapije po novem.In smo dobili odobreno!Kaj pa je blo odločilno ne bi vedla!

clock-img

18.04.2008, 16:24

clock-img

izabella1

pencil-img

153

Kje pa ste vložili prošnjo? Pri nas imamo cel kup potrjenih alergij pa nič user posted image

clock-img

18.04.2008, 22:52

clock-img

amy26

pencil-img

3072

tudi jaz sem dobila zavrnjeno, pa ima atopični dermatitis in pa alergična je na mleko, jajca, pšenico, krompir, arašide, sojo.

sem pa oddala pritožbo in upam da bo ugodno rešena saj so za obrazložitev zakaj ne potrebuje dodatka navedli da je alergična samo na pšenico in mleko, a mleko dobi na recept.

seveda sem jim še enkrat skopirala izvide kjer jasno piše da je alergična na vsa osnovna živila in da si naj malo bolje pogledajouser posted image

clock-img

18.04.2008, 22:54

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Jst bi vam sam svetovala, da predlagate vas socialni referentki, da posljejo vloge v Kamnik, ker tam so man strogi. Jaz sem pri vlogi napisala dopis, zakaj mislim da mi dodatek pripada itd. Dobila odobreno. Ampak se je slo za druge tezave - razvojne.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem