writing-img

aventova termo torbica

clock-img

03.04.2007, 17:06

clock-img

svetlana1

pencil-img

79

Ali katera uporablja aventovo termo torbico za flaško, da ostane topla, zanimam me koliko je kaj praktična.
Hvala

clock-img

03.04.2007, 17:12

clock-img

Lara28

pencil-img

628

Jaz jo imam in se mi zdi proti ostalim navadnim kar praktična. Še kar dolgo ostane toplo v njej. Jaz npr. sem pogret čaj imela v njej pozimi in je kake dve do tri urce še ostal topel - ne vroč. Sicer sem to torbico kupila zelo poceni (okoli 1500 bivših SIT ) ko so zapirali Mothercare, drugače je ne bi se mi zdi predraga!

clock-img

03.04.2007, 17:57

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Jaz imam termovko od aventa in če potrebuješ ti z veseljem podarim,samo najt jo prej moram.če rabiš se javi na ZS

clock-img

03.04.2007, 19:41

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Ja, mi jo imamo in (po mojih izkušnjah) sploh ni fajn, ker je bolj torbica kot termovka. Se mleko precej hitro shladi. No, mi smo jo bolj malo uporabljali...

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

03.04.2007, 21:27

clock-img

mika

pencil-img

6485

mi je  nismo uporabljali oz. zelo kratek čas, ker se je čaj prehitro shladil. mož se je bal, da najina pupa ne bi bila žejnauser posted image in je kupil tisto za dve flaškiuser posted image .

moje mnenje: ne kupovat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem