writing-img

avokado

clock-img

28.01.2008, 11:42

clock-img

alesha

pencil-img

121

Sama sicer še nikoli nisem niti poskusila avokada, bi ga pa rada pripravila moji tamali. Prosim, da mi svetujete na kakšne načine ga lahko pripravim in kako vem, da je že zrel.

Najina lubica LUNA - 28.05.2007
...in še ena lubica PIKA STELA - 2.5.2010

clock-img

28.01.2008, 11:47

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Zrel je, ko se lupina rahlo vdre pod pritiskom.

Jaz sem ga moji dala pretlačenega z banano, je bilo zelo dobro.

clock-img

28.01.2008, 13:31

clock-img

biga

pencil-img

838

Jaz sem ga probala, pa mi je tako zanič, čisto brez okusa, bolj me spominja na kake oreščke kot na sadje. Sem ga pa vseeno dala mojemu 8-mesečniku, in sicer z banano, in očitno mu je bilo kar dobro. Samo mislim, da je bolje, da mu daješ čim več sezonskega sadja. Veš, ko sem videla, da je iz Brazilije, sem takoj pomislila, s čim vse je našprican, da je prišel od tam.

clock-img

28.01.2008, 14:47

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

jaz imam zelo rada avokado, ponavadi ga jem kot namaz, dodam še paradižnik itd. ali pa ga "nafilam" z gorčico...možne so tudi sladke varjante s sadjem, mlekom. še najraje ga imam pa v sushiju user posted image  poglej malo na net za recepte, potem pa prilagodi za user posted image

aja kar se brazilije tiče, pa saj pot od tam dandanes ni tako zelo dolga user posted image  sicer pa pridejo k nam še čisto trdi, nezreli, včasih ga je nemogoče dobit, če bi ga rad takoj pojedel.

clock-img

28.01.2008, 18:19

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

IZVIRNO SPOROČILO: biga

Veš, ko sem videla, da je iz Brazilije, sem takoj pomislila, s čim vse je našprican, da je prišel od tam.

Ja a banane pa pri nas rastejo pa jih ravno tako daš svojemu otročičku. nobena banana še ni natur dozorela, vse se plinijo. Avokado pa pride pač nezrel in dozori na zraku user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

31.01.2008, 13:10

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Mi smo ga danes jedli.

1/2 male pasirane skute
1/2 avokadoja
1 banano

vse skupaj ali pretlačiš z vilico ali spasiraš s paličnim

odlično, še mami je zmazala kar je ostalo user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem