writing-img

avstrija

clock-img

24.11.2004, 13:46

clock-img

Urška//

pencil-img

615

Lep pozdrav vsem:nosecka:

Mene pa zanima ce so v Avstriji se kaksne druge tgovinice za bebice poleg Toysa in XXXL,po moznosti blizu Gradca ker sem iz MB.

en lep sonckast pozdrav in hvala za odgovore

papa

Urska in:duda:

clock-img

24.11.2004, 14:33

clock-img

bivka

pencil-img

265

Kika in C&A (oblačila)-oboje Graz!

Lp
B :nosecka: in :duda: :roza:

clock-img

24.11.2004, 16:02

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Kje je pa XXXL? Midva, ups, mi tije gremo drugi teden pogledat. Toys pa v Kiko, pa ta center tuki pred Gradcem. Pol pa še v Metro, če bo kaj pametnega, ne trofiš vedno, in v Ikeo, imajo včasih fajn poceni pohištvo tut za male.

Maja in :duda:

clock-img

25.11.2004, 00:01

clock-img

bivka

pencil-img

265

Za m_m!

Na poti v Graz so 3 trgovine XXLutz.
Prva je v Lipnici-iz avtoceste zapeleš za Lipnico in je ne moreš zgrešiti. Vendar ti te trgovine ne priporočam, ker je otroški oddelek velik le kakšnih 20m2 in je slaba izbira.
Druga je če zapelješ iz avtoceste za Klagenfurt. Voziš se približno 10 min in zaviješ v kraju Lieboch, dalje so table. Ta trgovina mi je zelo všeč, je zelo velika, kupiš pa lahko čisto vse kaj potebuješ za dojenčka (pajacki, vozički, pohištvo, flaške, igrače,....), ker je otroški oddelek resnično velikanski.
Tretja je v Grazu smer Puntigam.

Lahko pa pagledaš na :
http://www.lutz.at/

Priporočam tisto v Liebochu!
Pa uspešen nakup!
LP
B

clock-img

25.11.2004, 00:23

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Bivka hvala. Sem sploh prvič slišla za to trgovino. Jo bom kar takoj vključla v šopinglist. Madona, če vstanemo ob petih, ne vem če bo dost zgodi, da bomo vse na seznamu oblaufal. Bom mogla poskrbet za energijske rezerve. Kak rukzak čokoladic... :zmeden2:

clock-img

25.11.2004, 14:44

clock-img

bivka

pencil-img

265

Maja, tudi jaz se bojim, da bosta-boste težko obiskali vse trgovine. :zmeden:
Poročaj, če boš videla kaj pametnega!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem