writing-img

avto na akumulator

clock-img

21.02.2007, 12:31

clock-img

honey

pencil-img

2567

Zanima me, koliko od vaših 2-letnikov ima avto oz. motor na akumulator. Z možem razmišljava, da bi najinemu sineku za 2. rojstni dan kupila nekaj takega, ker je zelo navdušen nad temi stvarmi. Enkrat smo bili v Leclercu in je videl tak motor in zdaj vedno, ko smo tam, najprej dirka na tisti motor in potem je joj, ko je treba it naprej.

Zanima pa me, kakšno je sploh zanimanje oz. koliko časa traja to zanimanje, ker so te igrače precej drage.

clock-img

21.02.2007, 12:46

clock-img

kimba

pencil-img

138

Midva sva sinu kupila motok na akumulator ko je bil star 3 leta pa še sedaj se vozi (7 let oz 8 julija), seveda se sedaj vozi bolj zaradi tega da tudi drugega sina vozi ker še sam ne zna nevem kako zelo dobro smer držat.

kimba s tremi sončki

clock-img

21.02.2007, 13:01

clock-img

total

pencil-img

4453

Ima motor in avto in je super,prav uživa v vožnji.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

21.02.2007, 17:05

clock-img

NinKa

pencil-img

946

jaz sem pa pri našem sedaj že 3 letniku opazila, kako je bil len že pri onem prvem kolesu, ko sva ga mi2 potiskala. Sploh se ni hotel naučiti sam vozit.

Zato sva se z možem odločila, namesto še bolj podpirat sinovo lenobo in mu kupit avto z motorjem, sav mu kupila pravi prvi kolešček, kjer mora sam gonit. Zraven je pa dobil še traktor na pedala.

Ne boš verjela, najprej sva ga celo poletje prosila naj se nauči gonit kolo....nič od nič...ko pa je dobil traktor, pa je v trenutku skapiral.

clock-img

22.02.2007, 08:46

clock-img

honey

pencil-img

2567

NinKa, pri nas mislim da ne bomo imeli teh težav, ker že zdaj daje nogice na pedala pri 3-kolesniku, pa pedalov še niti ne doseže čist dobro.

Total, Kimba, kako močan motorjoz. avto pa ste kupili? Ker tisti v Leclercu mislim da so okrog 6V akumulatorji, pa pravi mož, da je to prešvoh, da mora bit 12V. Kaj pa vidve mislita?

Obenem pa hvala za odgovor vsem trem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem