Zadnji članki

Izpoved mame "divjega" otroka
V vseh teh letih sem zaradi sinovih težav veliko prejokala. Toda bolj kot vse diagnoze me je priz...
Družinske zgodbe

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da bi pomagal
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama...
Nasveti za očke
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

Razmišljava, da bi kupila en komplet vozička z avtosedežem in pač tisti, ki ima trenutno otroka ima avto, ki ima opremo zanj...
.
Za tisti čas imam raje trugo na strehi.
). Sama nisem komplikator, zato upam, da nama bo pri enem še uspelo obdržati to kar imava sedaj (dokupiva mogoče trugo), če bosta pa dvojčka (moja mami je dvojčica), potem mi je jasno, da ne bo šlo...
, pa sem karavana zamenjala za Scenica, da bo bolj udoben. Smo pa tudi mi letos z enim otrokom karavana napokali do vrha in ne vem, kaj bomo drugo leto delali z dvema
bomo še kombi sabo vzeli, da bo šlo vse notri. Kaj pa vem, nekateri grejo pa 4 s twingotom, pa imajo tudi vse sabo. Jaz ne vem, kako jim rata, ampak kapo dol. Smo pa imeli tudi avte s 3 vrati in se nam nikakor ni dopadlo...tisti stegovanje, pa pas sem, pa pas tam, bognedaj, da moraš še sedeže premeščat, groza. Sicer pa, tako kot je že ena napisala, če si lahko privoščiš, menjaj, drugače se bo pa dalo tudi s 3 vrati
. Tako da večinoma potem vozi mož,ki ima pa karavana tja gre pa vse
in se mi ne zdi smiselno se tlačit neki v avto na silo.
(ok, mogoče pa sem
), diplomirala sva že oba in tudi stanovanjski problem je rešen.