cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

avto sedež

clock-img

28.12.2007, 20:30

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

zanima me, če kera ve, kolko so varni tej avto sedeži?
namreč se je moj dragi zaljubil v njega in ga hoče kupit, meni pa se zdi, da (glede na ceno) ni nevem kako varen, saj so nekateri 1x dražji...

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169753

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

28.12.2007, 20:32

clock-img

Anonimen

Če se prav spomnim, niso varni....

clock-img

28.12.2007, 20:34

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

sej se mi je zdelouser posted image ker sem zadnjič malo gledala na statistiki varnosti sedežev od AMZS pa ga niti ni
hvala za odgovor

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

28.12.2007, 20:38

clock-img

Anonimen

Za varnost naj vama ne bo škoda denarja. Midva sva že pred tremi leti kupila Roemerja za 45.000 SIT.

clock-img

28.12.2007, 20:49

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

NEEEEE!!!
sej sem rekla, da je prepoceni-zato pravim, da ni varen
itak da bomo kupili enega, ki bo varen, pa tut če dava 300€, ne gre se za denar, dragemu je ta od ferrarija zelo všeč (sam če ni varen, nima smisla!)

clock-img

28.12.2007, 20:57

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mah, ti sedeži so po moje res za rajcat očete, ki so fani od ferrarija. Kako je pa s testi, pa ne vem, jaz nisem preverjala.

clock-img

28.12.2007, 21:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
dragemu je ta od ferrarija zelo všeč

K** pa ferrari. Glih ta bi moral biti extra varen.user posted image  Saj vem, moški in formula.user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2007, 21:07

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
dragemu je ta od ferrarija zelo všeč

K** pa ferrari. Glih ta bi moral biti extra varen.user posted image  Saj vem, moški in formula.user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

js sej-sam reklama neka! ferrari, pa za en k*** varnost???user posted image
mah, bo dragi že razumel, če mu bom rekla, da ni varen a? obsedenostuser posted image
saj je najinemu takrat 3 mesečnemu sinčku kupil ferrarija na daljincauser posted image kaj bo 3-mesečnik z njim?user posted image

no, punce hvala vam za odgovore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem