writing-img

avto sedež

clock-img

31.10.2009, 14:25

clock-img

čmrgelj

pencil-img

342

Zanima me avto sedež od 15 kg dalje, do sedaj smo uporabljali Concor in smo bili zelo zadovoljni, ampak leta tečejo in treba ga bo zamenjat, imela sem v mislih stolček ki bi mu kasneje lahko odozel jahača.

Ali ima že katera izkušnje in mi lahko svetuje kateri bi bil dober, na tržišču jih je kar precej toda tudi cene so zelo različne zato ne vem kaj naj bol gledam, rada pa bi varnega.

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

clock-img

31.10.2009, 17:30

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Pogledaj teste in se potme odloči

clock-img

31.10.2009, 19:44

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Jaz sem šla z otrokom v BC in jo posadila v vsak izbrani avtosedež. Nad med najbolj prodajanim sedežem sem bila razočarana. Otrok pa nič kaj zadovoljen. Čisto druga pesem, ko sem jo posadila v Recaro sedež, ki ga bom tudi kupila.
Mi je pa tale tvoj zanimiv, ker se obrne. Je pa dejstvo, da moraš otroka posedeti notri in videti, kako sedi in kako se počuti.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

31.10.2009, 23:11

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Imamo cybex 15-36 in je super. Pri teh tavelikih nimaš kaj dosti zgrešit, sej so vsi isti. Edino teste si poglej. Ta je bil kot najboljši ocenjen za leto 08.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem