writing-img

avto zavarovanje?

clock-img

19.02.2005, 19:11

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Nekaj se je govoriulo da bi se naj podražilo. Zelo malo sledim dnevniku in drugim poročilom. Me zanima ker me čaka registracija- pa še brez bonifikacije sem. :((

clock-img

19.02.2005, 19:24

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Menda (neuradno in niti ne 100%) se bo zavarovanje podražilo z marcem. Registracijo lohk urediš 30 dni pred potekom nalepke - če je datum v tem okviru jaz na tvojem mestu ne bi tvegala in čakala marec.
LP

clock-img

19.02.2005, 19:48

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Glede podražitve ne vem, vem pa, da si na strani AMZS-ja lahko izračunaš, koliko te bo vse skupaj koštalo ;)

clock-img

19.02.2005, 20:10

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Delam na zav.Nam še niso nič rekli,ko pa bo,vas bom pa obvestila.
en lp:morje:D.

clock-img

19.02.2005, 22:02

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Včasih sem bila v službi tudi zastopnik zav. Triglav in vedno so nam zadnji trenutek javili in montirali v rač. podražitve. Sicer je pa tako, da imajo zavarovalnice ves čas predlog za podražitve pri vladi :zmeden: se mi zdi. Tudi, ko dosežejo povišanje takoj dajo notri novo vlogo. To pa zato, ker edino z obveznim zav. delajo izgubo, po zakonu pa so dolžni delati ta zavarovanja,... Tak, da jaz jim nič ne zaupam, da ne bodo podražili,... :((

clock-img

20.02.2005, 13:20

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Ja podražilo se bo. :grrr:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem